Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλει 2 τίτλους για να γίνει ο σύλλογος με τα περισσότερα τρόπαια στην Ευρώπη!
| 2023-11-01 21:23:00

Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός θέλει 2 τίτλους για να γίνει ο σύλλογος με τα περισσότερα τρόπαια στην Ευρώπη!

Sportdog Team
Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός θέλει 2 τίτλους για να γίνει ο σύλλογος με τα περισσότερα τρόπαια στην Ευρώπη!

Οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα και είναι θέμα χρόνου να γράψουν ιστορία.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στο ζήτημα των τίτλων. Οι Πειραιώτες συμπεριλαμβανομένων των Λιγκ Καπ και λοιπών τίτλων που δε θεωρούνται ''major titles'' είναι οι δεύτεροι σε όλη την Ευρώπη και έχουν 304 συνολικά. Η Μπαρτσελόνα έχει 306 και ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμη δύο κούπες για να γίνει ο πιο επιτυχημένος πολυαθλητικός σύλλογος της Ηπείρου!

Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Κουντούρης:

“Η αρχή ήταν για εμάς το πιο σημαντικό, έπρεπε να φιτάξουμε ομάδες που θα μας κάνουν περήφανους σε όλη την Ελλάδα και κυρίως σε όλη την Ευρώπη, θα σας παρουσιάσουμε τις επιτυχίες της ομάδας, τους τίτλους της σε Εθνικά πρωταθλήματα, Κύπελλα και Ευρωπαϊκούς τίτλους. Δεν έχουμε βάλει διοργανώσεις όπως το Λιγκ Καπ ή κάτι άλλο κι αυτό γιατί δεν έχουν όλες οι χώρες τις ίδιες διοργανώσεις.

Μετά από μεγάλη έρευνα που έγινε σε συνεργασία με ανθρώπους του εγωτερικούς μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε όλη την Ευρώπη με 280 τίτλους έναντι των 224 τίτλων της Μπαρτελόνα, αξίζει να αναφέρουμες πώς ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχουν 40 τελικοί με 17 κατακτήσεις στους 21 τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε όλους τους τίτλους, μαζί με Λιγκ Καπ κτλ ο Ολυμπιακός φτάνει πλέον τους 304 τίτλους και είναι δεύτερος σε όλη την Ευρώπη και μόνο η Μπαρσελόνα έχει 306, αλλά μέχρι το τέλος θα καταφέρουμε να το σπάσουμε αυτό το ρεκόρ, κάτι που μας κάνει περήφανους”.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags