Facebook Pixel Sportdog.gr | Αθλητής καταδικάστηκε σε δις ισόβια: Σκότωσε την έγκυο ερωμένη του - Ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες
| 2023-11-07 17:59:00

Αθλητής καταδικάστηκε σε δις ισόβια: Σκότωσε την έγκυο ερωμένη του - Ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Sportdog Team
Αθλητής καταδικάστηκε σε δις ισόβια: Σκότωσε την έγκυο ερωμένη του - Ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κρίθηκε ένοχος για «απαγωγή με αποτέλεσμα το θάνατο» και πρόκληση θανάτου αγέννητου παιδιού.

Ο Πορτορικανός πυγμάχος Φελίξ Βερδέχο κρίθηκε ένοχος για «απαγωγή με αποτέλεσμα το θάνατο» και πρόκληση θανάτου αγέννητου παιδιού, τον Απρίλιο του 2021 και ο δικηγόρος του θέλει να ασκήσει έφεση κατά της ποινής.

Ο κόσμος της πυγμαχίας υπέστη σοκ όταν ο διάσημος μποξέρ κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε την έγκυο ερωμένη του και τώρα κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε δις ισόβια. Ο αθλητής τη σκότωσε επειδή αρνήθηκε να αποβάλει το παιδί που περίμενε από αυτόν.

Ένας φίλος του Φελίξε Βερδέχο ήταν αυτός που κάλεσε τις Αρχές για να καταγγείλει το έγκλημα και έτσι αυτός θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή. Ο πυγμάχος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της εγκύου ερωμένης του, της 27χρονης Κείσλα Ροντρίγκες.

Η Πορτορικανή περίμενε το παιδί του και αρνήθηκε να κάνει έκτρωση, οπότε ο πυγμάχος έβαλε τέλος στη ζωή της.  Την χτύπησε και της έκανε ένεση φεντανύλης και ξυλαζίνης για να την ναρκώσει. Στη συνέχεια, έδεσε τα άκρα της σε ένα τσιμεντόλιθο και την πέταξε από μια γέφυρα στη λιμνοθάλασσα του Σαν Χοσέ.

Όμως, ένας φίλος του πυγμάχου, ο Λουίς Αντόνιο Κάντιθ, τηλεφώνησε ανώνυμα για να ανακοινώσει το έγκλημα και να αποκαλύψει πού βρισκόταν το πτώμα. Ο Βερδέχο είχε λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags