Facebook Pixel Ολυμπιακός: ’’Να ενεργοποιηθούν ΥΠΟΙΚ και ΑΑΔΕ για την πάταξη της φοροδιαφυγής’’
| 2023-11-15 03:15:00

Ηχηρή παρέμβαση Ολυμπιακού: ’’Να ενεργοποιηθούν ΥΠΟΙΚ και ΑΑΔΕ για την πάταξη της φοροδιαφυγής’’

Sportdog Team
Ηχηρή παρέμβαση Ολυμπιακού: ’’Να ενεργοποιηθούν ΥΠΟΙΚ και ΑΑΔΕ για την πάταξη της φοροδιαφυγής’’

Ανακοίνωση των ερυθρόλευκων με μήνυμα προς την Πολιτεία.

Ο Μιχάλης Κουντούρης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πρόσφατα, είχε καταγγείλει ότι: ''Ο Ολυμπιακός, τα τρία τελευταία φορολογικά έτη, έχει μόνο για αθλητές 1.700.000, μόνο για φόρο μισθωτών υπηρεσιών. Ούτε για φόρο εισοδήματος, ούτε για λοιπούς έμμεσους φόρους, ούτε για λοιπές έκτακτες φορολογίες, ούτε για ΕΝΦΙΑ, ούτε για τίποτα. Μόνο για αυτό 1.700.000! Στα υπόλοιπα σωματεία, έχουμε μηδενικές''!

Οι Πειραιώτες επανήλθαν απόψε με επίσημη τοποθέτηση και ζήτησαν διενέργεια ελέγχων από το Υπουργείο Οικονομικών και από την ΑΑΔΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ:

«Μετά την έκδοση του Δελτίου Τύπου από το Υπουργείο Αθλητισμού, για την έναρξη ελεγκτικών διαδικασιών στα σωματεία, ευελπιστούμε ότι θα ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα και το αρμόδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής, Υπουργείο Οικονομικών, καθώς και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Όπως αναφέρει και το Υπουργείο Αθλητισμού, «οι επιτόπιοι έλεγχοι δεν υποκαθιστούν κάθε άλλο διοικητικό και οικονομικό έλεγχο. Είμαστε βέβαιοι ότι χωρίς την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών, δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα στους προαναγγελθέντες ελέγχους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags