Για την 6η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Futsal League Β, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τους Θρακομακεδόνες με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 5-5.

Ομως, ο «δικέφαλος» προέβη σε φοβερές καταγγελίες μετά το τέλος του ματς με τους «ασπρόμαυρους» ποδοσφαιριστές να αναφέρουν την εξύβριση του διαιτητή προς τους ίδιους.

Στην αναμέτρηση που έγινε στη Μίκρα, διαιτητές ήταν οι Ζησιμόπουλος, Κωνσταντίνου, οι οποίοι όπως αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ έκλεισαν τα μάτια σε καθαρή περίπτωση πέναλτι σε κομβικό σημείο και μάλιστα πόσταραν τη συγκεκριμένη φάση στο instagram.

Ωστόσο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ καταγγέλλουν πως ένας εκ των δύο διαιτητών της αναμέτρησης τους ανέφερε: «Ήρθα σήμερα εδώ να σας γαμ...». Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας φούτσαλ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μαυρίδης, πόσταρε στα social media: «Αυτό που ζήσαμε σήμερα δεν έχει προηγούμενο».

Επίσης, Ανέστης Λιώνης, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, έγραψε πως ο παρατηρητής του αγώνα είναι πατέρας δύο αθλητών των Θρακομακεδόνων, ενώ πριν από επτά χρόνια διετέλεσε και πρόεδρος της ομάδας.