Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαμός στου Ρέντη! Επεισόδια, δακρυγόνα και διακοπή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (BINTEO)
| 2023-12-07 22:02:00

Χαμός στου Ρέντη! Επεισόδια, δακρυγόνα και διακοπή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - Τραυματίας αστυνομικός (vid)

Sportdog Team
Χαμός στου Ρέντη! Επεισόδια, δακρυγόνα και διακοπή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - Τραυματίας αστυνομικός (vid)

Επεισόδια υπήρξαν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα των Ερυθρόλευκων με τους Πράσινους, με αποτέλεσμα λόγω των δακρυγόνων να έχουμε διακοπή στο ντέρμπι.

Ολυμπιακός: Διακοπή στο ντέρμπι για το Λιγκ Καπ μεταξύ των Ερυθρόλευκων και του Παναθηναϊκού καθώς λόγω επεισοδίων έξω από το γήπεδο, τα ΜΑΤ προχώρησαν σε ρίψη χημικών, με την οσμή να φτάνει μέχρι τον αγωνιστικό χώρο και τον διαιτητή να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ενώ από όσα συνέβησαν εκτός γηπέδου, αστυνομικός τραυματίστηκε όταν φωτοβολίδα καρφώθηκε στον μηρό του, χωρίς ακόμα η κατάστασή του να γνωρίζουμε αν είναι σοβαρή ή όχι.

Το παιχνίδι ήταν στο δεύτερο σετ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε πάρει το πρώτο με 25-19 και τους Πράσινους να προηγούνται στο δεύτερο με 17-10, όταν υπήρξε κινητοποίηση, λόγω της οσμής δακρυγόνων που έπεσαν εξαιτίας επεισοδίων στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ενώ οι διαιτητές έστειλαν τις δύο ομάδες στ' αποδυτήρια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός ζητά την οριστική διακοπής της αναμέτρησης, η τύχη της οποίας παραμένει στον... αέρα.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μαρτίνεθ - Απέτυχε σε 5.5 μήνες στον Ολυμπιακό, συζητά με ομάδα Ch. League με 5πλάσιο μπάτζετ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags