Facebook Pixel Volley League: Αλλάζουν τα πάντα! Σημαντική απόφαση από την Κυβέρνηση για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟ στο βόλεϊ
| 2023-12-11 17:45:00

Αλλάζουν τα πάντα! Σημαντική απόφαση από την Κυβέρνηση για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟ στο βόλεϊ

Sportdog Team
Αλλάζουν τα πάντα! Σημαντική απόφαση από την Κυβέρνηση για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟ στο βόλεϊ

Μπορεί η Κυβέρνηση να έκανε εξαγγελίες σχετικά με τους αγώνες ποδοσφαίρου της χώρας λόγω της οπαδικής βίας και του τραυματισμού του αστυνομικού στου Ρέντη, όμως αλλάζουν τα πάντα και στο προσεχές ντέρμπι για το βόλεϊ ανδρών.

Volley League: Πολύ σημαντική απόφαση από το υπουργείο Αθλητισμού καθώς όπως αποφάσισε ο Γιάννης Βρούτσης το προσεχές ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (16/12), στου Ρέντη, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν είχε ανακοινωθεί από τα μέτρα που έκανε γνωστά η Κυβέρνηση.

«Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015», αναφέρει η απόφαση του Υπουργείο Αθλητισμού για το ντέρμπι της Volley League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκέψεις για επιστροφή Μανωλά - Το πήρε και ο ίδιος απόφαση - "Προέρχεται από μία τραγική χρονιά"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags