Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός - Περνά στην... αντεπίθεση ο Ερασιτέχνης - Τι προαναγγέλλει
| 2023-12-13 23:16:00

Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός - Περνά στην... αντεπίθεση ο Ερασιτέχνης - Τι προαναγγέλλει

Sportdog Team
Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός - Περνά στην... αντεπίθεση ο Ερασιτέχνης - Τι προαναγγέλλει

Την ώρα που η αθλητική δικαιοσύνη καλεί σε απολογία τους Ερυθρόλευκους για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Ερασιτέχνης μετά από συνέλευση αποφάσισε να επόμενα βήματα που θα κάνει.

Ολυμπιακός: Μπλεξίματα και από την αθλητική δικαιοσύνη για τα όσα έγιναν στον αγώνα του Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό και την οριστική διακοπή, για τους Ερυθρόλευκους, μιας και η ΜΔΟ της ΕΣΑΠ τους κάλεσε σε απολογία ώστε να δώσουν εξηγήσεις.

«Το ΜΔΟ της ΕΣΑΠ έχοντας υπ’ όψιν τις διατάξεις των άρθρων...

... 1, 10, 13, 14, 17 παρ. 1, 2Β, 18, 19, 31 παρ.1, 39, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π σε συνδυασμό με άρθρα 9.2 της Προκήρυξης Volley League 2023-2024, 1, 5 Πειθαρχικού Δικαίου ΕΟΠΕ, 11 παρ. 5 και 6 Ειδικής Προκήρυξης League Cup 2023-2024.

Καλεί το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., όπως την Παρασκευή 15.12.2023 και ώρα 12:00 παραστεί ενώπιόν μας ή καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στη γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις, όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα αναφορικά με τον αγώνα που διεξήχθη στις 7.12.2023 στο Αθλητικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη».

Την ίδια στιγμή πάντως, το απόγευμα της Τετάρτης (13/12) ο Ερασιτέχνης ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των φίλων τους, μετά τα αιτήματά τους για "απαντήσεις" με τις προσαγωγές από την αστυνομία στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οργανώνοντας συνάντηση στου Ρέντη, όπου βρέθηκαν περίπου 120 άτομα, αλλά και συγγενείς ανθρώπων που είχαν προσαχθεί.

Στη συζήτηση, στην οποία ήταν και δικηγόροι, αποφασίστηκε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός να προχωρήσει σε περαιτέρω νομικές ενέργειες, κατά παντός υπευθύνου, για την αποκατάσταση της ηθικής και σωματικής βλάβης που υπέστη ο καθένας τους, τόσο κατά τη διαδικασία προσαγωγής τους, όσο και κατά την πολύωρη κράτησή τους στο Μεταγωγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει η… καψούρα Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Ανακοινώνει νέα μεγάλη επένδυση - Ανατροπή με "τελειωμένο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags