Facebook Pixel Sportdog.gr | Για 10 χρόνια «στο νεκροκρέβατό του»: Τι έχει συμβεί με τα ακίνητα του Μίκαελ Σουμάχερ; Τι γίνεται με τη γυναίκα;
| 2023-12-25 16:09:00

Για 10 χρόνια «στο νεκροκρέβατό του»: Τι έχει συμβεί με τα ακίνητα του Μίκαελ Σουμάχερ; Τι γίνεται με τη γυναίκα;

Του Γιώργου Βροντάκη
Για 10 χρόνια «στο νεκροκρέβατό του»: Τι έχει συμβεί με τα ακίνητα του Μίκαελ Σουμάχερ; Τι γίνεται με τη γυναίκα;

Στις 29 Δεκεμβρίου 2013, οι ζωές του Μίκαελ Σουμάχερ και της οικογένειάς του άλλαξαν για πάντα.

Λίγες μέρες πριν από τη 10η επέτειο από το θανατηφόρο δυστύχημα στο Μεριμπέλ, η ιταλική αθλητική εφημερίδα, «Corriere della Sera» έκανε μια επισκόπηση των συνθηκών υγείας του θρύλου της F1 και της Ferrari, αλλά όχι μόνο.

Όπως πάντα, επικρατεί μεγάλη μυστικότητα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, υπογραμμίζει ο Τζιόρτζιο Τερούτζι: αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ αναπνέει ανεξάρτητα, ότι οι φυσιοθεραπευτές εργάζονται για να τον κάνουν να διατηρεί επαρκή μυϊκό τόνο, αλλά ακόμη και ότι είναι ακίνητος και δεν μιλάει.

Η οικογένεια είναι πάντα δίπλα του: ο Μικ, η Τζίνα Μαρία και η σύζυγός του Κορίνα του μιλούν, χωρίς όμως να γνωρίζουν σε ποιο βαθμό μπορούν να ακουστούν. Στην πραγματικότητα, οι ίδιοι οι γιατροί δεν γνωρίζουν αρκετά για τους εν τω βάθει εγκεφαλικούς μηχανισμούς του.

Το ατύχημα

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Σουμάχερ είναι ξανά στην επικαιρότητα μετά από δημοσιογραφική έρευνα του ARD, του κύριου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Γερμανίας, η οποία επικεντρώθηκε σε δύο βασικές πτυχές του ατυχήματος: την απροσεξία του Γερμανού πρωταθλητή, ο οποίος βγήκε από την πίστα σκι σε ανεπαρκείς συνθήκες χιονιού και την εσφαλμένη εκτίμηση των συνθηκών του από τα σωστικά συνεργεία, που θα είχαν αλλάξει πορεία κατά τη μεταφορά με ελικόπτερο, χάνοντας πολύτιμα λεπτά.

Η σύζυγός του πούλησε περιουσιακά στοιχεία

Όλη η γνώση που παίρνει το χρόνο της και δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα των τελευταίων 10 ετών. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, η σύζυγός του Κορίνα, πούλησε πλεονάζοντα οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία, όπως το αεροπλάνο, τις βίλες στις γαλλικές Άλπεις και στη Νορβηγία, επενδύοντας τα πάντα στην κατοικία στο Γκλαντ της Ελβετίας, όπου ιδρύθηκε η κλινική της ιδιωτικής εταιρείας.

Την τραγική επέτειο της επόμενης Παρασκευής θα ακολουθήσει μια αναμφισβήτητα πιο χαρούμενη, αν και μελαγχολική, επέτειος: στις 3 Ιανουαρίου, στην πραγματικότητα, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 θα γίνει 55 ετών. Θα το κάνει περιτριγυρισμένος από την αγάπη των αγαπημένων του, όπως πάντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags