Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραλφ Σουμάχερ: «Η σύγχρονη ιατρική μας επέτρεψε να κάνουμε κάποια πράγματα με τον Μάικλ»
| 2023-12-28 04:30:00

Ραλφ Σουμάχερ: «Η σύγχρονη ιατρική μας επέτρεψε να κάνουμε κάποια πράγματα με τον Μάικλ»

Sportdog Team
Ραλφ Σουμάχερ: «Η σύγχρονη ιατρική μας επέτρεψε να κάνουμε κάποια πράγματα με τον Μάικλ»

Σε συνέντευξή του στην «Bild», ο μικρότερος αδερφός του Μάικλ παραδέχεται ότι «τίποτα δεν ήταν ποτέ ίδιο» μετά το ατύχημα πριν από 10 χρόνια.

Δύο μέρες μετά τη δέκατη επέτειο από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στο θέρετρο Μέριμπελ των Άλπεων, ο μικρότερος αδερφός του και πρώην οδηγός της F1, Ραλφ μίλησε.

Ο Ραλφ βρισκόταν στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ από την πρώτη στιγμή της, υποστηρίζοντας την οικογένεια του Μάικλ τον Δεκέμβριο του 2013.

«Αυτό το γεγονός άλλαξε την οικογένειά μας. Μπορώ να πω ότι το ατύχημά του ήταν μια πολύ άσχημη και δραστική εμπειρία και για μένα. Αλλά όχι μόνο για μένα, για παράδειγμα και για τα παιδιά του Μίκαελ. Δυστυχώς ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη και υπήρχε πολύ κακή τύχη και εδώ», θυμάται.

«Μου λείπει ο Μίκαελ από τότε. Η ζωή είναι μερικές φορές άδικη. Ήταν τυχερός πολλές φορές στη ζωή του, αλλά μετά συνέβη το τραγικό ατύχημα. Ευτυχώς, η σύγχρονη ιατρική έχει καταστήσει δυνατό να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι όπως πριν», είπε για όσα έπρεπε να ζήσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags