Facebook Pixel Sportdog.gr | Το κακό κορίτσι των πάρτι που έγινε πυγμάχος: Το μποξ της άλλαξε τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-01-18 00:06:00

Το κακό κορίτσι των πάρτι που έγινε πυγμάχος: Το μποξ της άλλαξε τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το κακό κορίτσι των πάρτι που έγινε πυγμάχος: Το μποξ της άλλαξε τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν ένα κορίτσι για πάρτι που έμπλεξε με τα ναρκωτικά, αλλά τώρα είναι νηφάλια χάρη στην πυγμαχία.

Η Ελε Μπρουκ αποκάλυψε με γενναιότητα πώς ένας τρόπος ζωής για πάρτι την οδήγησε στα ναρκωτικά και την κατάθλιψη, αλλά τώρα παλεύει με τη νηφαλιότητα. Η Influencer εξήγησε πώς η πυγμαχία βοήθησε να αλλάξει εντελώς τη ζωή της.

Η σταρ του OnlyFans έκανε το ντεμπούτο της στη πυγμαχία τον Ιούλιο του 2022. Πολλά έχουν αλλάξει από τον πρώτο της αγώνα, αλλά τίποτα περισσότερο από τον τρόπο ζωής της Μπρουκ εκτός ρινγκ.

«Το έχω ξαναπεί, αλλά ήμουν κορίτσι για πάρτι. Ήμουν ένα πολύ κακό πάρτι κορίτσι, όποια ουσία έβρισκα, έβαζα μύτη, την έπαιρνα στο μέγιστο. Ενώ τώρα, δεν πίνω, έχω περάσει 18 μήνες νηφάλια, ή ένα χρόνο, και τώρα απλώς ζω μια βαρετή ζωή. Δεν βγαίνω έξω τα Σαββατοκύριακα γιατί είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο φαγητό και στις προπονητικές μου συνήθειες. Ο κύκλος μου έχει γίνει πολύ μικρότερος, δεν βλέπω τόσο κόσμο όσο πριν, γιατί απλά δεν είμαι πια σε αυτόν τον τρόπο ζωής του πάρτι και της εξόδου», είπε σε συνέντευξη της.

Η Μπρουκ παραδέχεται ότι έπασχε από κατάθλιψη προτού η πυγμαχία τη βοηθήσει να γυρίσει τον εαυτό της.

«Νομίζω ότι θα ζούσα 100% τον ίδιο τρόπο ζωής. Ίσως όχι τόσο τρελό γιατί έχω γεράσει, δεν είμαι πια στα 20 μου. Κάποια στιγμή έπαιρνα αντικαταθλιπτικά, έπαιρνα σερτραλίνη πριν ξεκινήσω την πυγμαχία. Βασιζόμουν λοιπόν σε ένα χάπι καθημερινά για να με κάνει ευτυχισμένη και έτσι δεν είχα σκοτεινές, αυτοκτονικές σκέψεις, ενώ τώρα έχω αυτές τις καλές μέρες και τις κακές μέρες, αλλά είναι περισσότερο η προπόνηση και το σε τι εστιάζω. Έτσι η πυγμαχία έχει αλλάξει πραγματικά τη ζωή μου. Από το να είμαι καταθλιπτική και -δεν θα έλεγα ναρκομανής γιατί δεν ήμουν τοξικομανής- αλλά μέχρι εδώ που βρίσκομαι τώρα, ήταν ένα ταξίδι», τόνισε η φαν της Μάντσεστερ Σίτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Brooke (@thedumbledong)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Brooke (@thedumbledong)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags