Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκ! Έκλεψαν απόρρητα σχέδια για την αστυνόμευση των Ολυμπιακών Αγώνων
| 2024-03-02 13:52:00

Σοκ! Έκλεψαν απόρρητα σχέδια για την αστυνόμευση των Ολυμπιακών Αγώνων

Sportdog Team
Σοκ! Έκλεψαν απόρρητα σχέδια για την αστυνόμευση των Ολυμπιακών Αγώνων

Φόβοι για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς κλάπηκαν άκρως απόρρητα σχέδια για την αστυνόμευση των Αγώνων του Παρισιού και την προστασία τρομοκρατικών στόχων.

Τα κλεμμένα σχέδια περιείχαν βασικές λεπτομέρειες ασφαλείας για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, συμπεριλαμβανομένου του Stade de France.

Τα κορυφαία σχέδια της μυστικής αστυνομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έχουν κλαπεί προκαλώντας σοβαρούς φόβους για την ασφάλεια στη Γαλλία.

Η παραβίαση πληροφοριών έχει ανησυχήσει τους αξιωματούχους καθώς τα χαμένα δεδομένα περιέχουν βασικές λεπτομέρειες ασφαλείας - συμπεριλαμβανομένου του Stade de France , ενός από τους στόχους των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι το 2015.

Μια τσάντα που περιείχε έναν φορητό υπολογιστή και δύο μνήμες USB κλάπηκε από έναν υπάλληλο του Δημαρχείου σε ένα τρένο στον σταθμό Gare du Nord της πρωτεύουσας. Περιείχαν τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι δυνάμεις και ο νόμος και η τάξη θα προστατεύουν τους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων Βρετανών, που παρακολουθούν την αθλητική έκθεση τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Δύο χιλιάδες δημοτικοί αστυνομικοί θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των Αγώνων , με συνολικά περίπου 35.000 δυνάμεις ασφαλείας να αναμένεται να είναι σε υπηρεσία κάθε μέρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν στις 26 Ιουλίου 2024.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags