Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανήλικη αθλήτρια κατήγγειλε βιασμό από 3 συναθλητές της: "Ήπια ένα ποτό και ένιωσα άδεια"
| 2024-03-06 16:36:00

Ανήλικη αθλήτρια κατήγγειλε βιασμό από 3 συναθλητές της: "Ήπια ένα ποτό και ένιωσα άδεια"

Sportdog Team
Ανήλικη αθλήτρια κατήγγειλε βιασμό από 3 συναθλητές της: "Ήπια ένα ποτό και ένιωσα άδεια"

Μια 17χρονη ξιφομάχος από το Ουζμπεκιστάν αναφέρει ότι βιάστηκε από τρεις νεαρούς Ιταλούς αθλητές, οι οποίοι βρίσκονται υπό έρευνα. 

«Δεν ξέρω τι συνέβη: έχω ένα κενό», λέει μια πολλά υποσχόμενη νεαρή αθλήτρια ξιφασκίας από το Ουζμπεκιστάν που αναφέρει στην αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα της Ρώμης ότι βιάστηκε κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά ξιφασκίας στη Σιένα.

Τα λόγια της στους ανακριτές χρονολογούνται από τις 9 Αυγούστου: «Συνέβη τη νύχτα μεταξύ 4ης και 5ης», λέει η κοπέλα, η οποία ήταν τότε 17 ετών. Εξηγεί στην αστυνομία: «Είχαμε πάει να γιορτάσουμε μπροστά από την παμπ του ξενοδοχείου. Ήπια μόνο ένα αναψυκτικό, μετά δεν θυμάμαι τίποτα πια. Όταν ξύπνησα δεν ήμουν στο δωμάτιό μου, αλλά σε άλλο δωμάτιο. Ήμουν πολύ μπερδεμένη. Ήταν ένα αγόρι ξαπλωμένο ανάσκελα, ένα άλλο κοιμόταν στο πλάι και ένα τρίτο ντυνόταν. Προσπαθώ να σηκωθώ, αλλά νιώθω πόνο . Τελικά καταφέρνω να πάω στο δωμάτιό μου και να πω στην συγκάτοικό μου τι συνέβη. Κάνω ένα ντους, τηλεφωνώ στη μητέρα μου και της λέω τα πάντα». 

Η μητέρα του κοριτσιού φτάνει λίγο αργότερα στην Ιταλία και την πηγαίνει στα επείγοντα, όπου αναφέρει τον βιασμό και διηγείται την ιστορία στην αστυνομία στο σταθμό της Σιένα.

Δύο μέρες αργότερα πηγαίνει στο νοσοκομείο Σαν Τζιοβάνι και εξακολουθεί να έχει εκτεταμένους μώλωπες και τραύματα στο σώμα της. Οι τοξικολογικές εξετάσεις δείχνουν ίχνη φαρμάκων στα ούρα: μια ανωμαλία για έναν αθλητή που υποβάλλεται περιοδικά σε ελέγχους. 

«Είμαι κατεστραμμένη και σοκαρισμένη, η ζωή μου δεν είναι πια η ίδια» , συνεχίζει να επαναλαμβάνει.

Εν τω μεταξύ, η εισαγγελέας της Σιένα ξεκινά έρευνα για σεξουαλική βία που επιδεινώθηκε από μειωμένη άμυνα. Τρεις νεαροί αθλητές κατέληξαν στο μητρώο υπόπτων: ένας 17χρονος ανήλικος, ένας 20χρονος από το Μιλάνο και ένας 18χρονος από τη Φότζια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags