Facebook Pixel Sportdog.gr | «Με βίασαν όταν ήμουν 2 ετών»: Διάσημος πυγμάχος συγκλόνισε τον κόσμο
| 2024-03-06 17:55:00

«Με βίασαν όταν ήμουν 2 ετών»: Διάσημος πυγμάχος συγκλόνισε τον κόσμο

Sportdog Team
«Με βίασαν όταν ήμουν 2 ετών»: Διάσημος πυγμάχος συγκλόνισε τον κόσμο

Ισχυρίζεται ότι τον απήγαγε μυστική εταιρεία!

Δύσκολες στιγμές στη ζωή του περνά ο διάσημος πυγμάχος Ράιαν Γκαρσία, αφού δημοσίευσε ανησυχητικά βίντεο με σατανικά μηνύματα, έχει πλέον δημοσιοποιηθεί με ακόμη πιο συγκλονιστικούς ισχυρισμούς και πολλοί ανησυχούν για την ψυχική του κατάσταση. Ο 25χρονος προφανώς έχει σοβαρά προβλήματα ζωής και βρισκόταν σε σοβαρή αναταραχή τις τελευταίες ημέρες.

Τον απήγαγε μυστική υπηρεσία

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τον απήγαγε η μυστική εταιρεία «Bohemian Grove» και στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν έτοιμος να πεθάνει και σε μια συνομιλία με τον Άντριου Τέιτ, αποκάλυψε επίσης πώς κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

"Με βίασαν. Ήμουν δύο χρονών όταν το έκαναν. Έχω αποδείξεις γι' αυτό, από εκεί ξεκίνησαν όλα", είπε ο Γκαρσία και πρόσθεσε: "Φυσικά, ο κόσμος θα πει ότι λέω αυτά τα σκατά επειδή παίρνω ναρκωτικά. Θα κάνω εξετάσεις. Θα έρθω στη γαμ... Ρουμανία και θα κάνω εξετάσεις μπροστά σου", είπε.

Στη συνέχεια συνέχισε μιλώντας για μερικά πραγματικά φρικτά πράγματα που έχουν ανησυχήσει πολλούς για την ψυχική του κατάσταση.

"Έχω βίντεο που αποδεικνύουν τα πάντα. Το "Bohemian Grove" υπάρχει πραγματικά. Με έδεσαν και με ανάγκασαν να παρακολουθώ ενώ κακοποιούνται παιδιά", είπε σε δήλωσή του.

Η απάντηση του αδερφού του

"Σε όλους όσους με ρωτούν για τον Ράιαν, λυπάμαι που δεν μπορώ να σας πω αν είναι καλά ή όχι. Αγαπώ τον αδερφό μου με όλη μου την καρδιά, αλλά έχω τη δική μου ζωή και κάνει ό,τι θέλει με τη δική του.", ανέφερε ο αδερφός του νεαρού πυγμάχου και συνέχισε: "Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει με τον αδερφό μου. Μην τον εγκαταλείπετε και προσευχηθείτε γι 'αυτόν. Είναι ένας υπέροχος τύπος που δέχεται μεγάλη πίεση", είπε ο Σιν Γκαρσία.

Ο Ράιαν Γκαρσία έπρεπε να παλέψει με τον Ντέβιν Χέινι στις 20 Απριλίου, ωστόσο, μετά από τέτοιες σκηνές, δύσκολα θα υπάρξει καυγάς. Ο Γκαρσία είναι ξεκάθαρα με σοβαρό πρόβλημα. Σίγουρα δεν μπορεί να μπει στο ρινγκ έτσι. Ο 25χρονος είχε 25 αγώνες στην καριέρα του και το τρέχον ρεκόρ του είναι 24-1!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags