Facebook Pixel Sportdog.gr | Θρυλικός αθλητής μπήκε 3 φορές σε καμμένο σπίτι: Έσωσε τους γονείς του και έχασε τις αισθήσεις του
| 2024-03-13 18:14:00

Θρυλικός αθλητής μπήκε 3 φορές σε καμμένο σπίτι: Έσωσε τους γονείς του και έχασε τις αισθήσεις του

Sportdog Team
Θρυλικός αθλητής μπήκε 3 φορές σε καμμένο σπίτι: Έσωσε τους γονείς του και έχασε τις αισθήσεις του

Ο πρώην πρωταθλητής προσπάθησε να σώσει τη ζωή του πατέρα, της μητέρας και του σκύλου του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο θρυλικός μαχητής του MMA και UFC Hall of Famer, Μάρκ Κόλεμαν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή του αυτή τη στιγμή!

Ο 59χρονος πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών του UFC νοσηλεύτηκε μετά από πυρκαγιά στο σπίτι των γονιών του, αφού προσπάθησε να τους σώσει από ένα κτίριο που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο το σπίτι και ο Μαρκ έτρεξε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι πολλές φορές. Σε εκείνη την περίπτωση, κατάφερε να σώσει και τους δύο γονείς του, αλλά όχι το κατοικίδιο για το οποίο επέστρεψε στο τέλος. Ο σκύλος πέθανε στη φωτιά που έπληξε το σπίτι της οικογένειας και ο Κόλεμαν λιποθύμησε από εισπνοή καπνού. Εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Κόλμαν επέζησε από καρδιακή προσβολή πριν από μερικά χρόνια και στη συνέχεια οδήγησε ο ίδιος στο νοσοκομείο για να λάβει την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Αυτή η κίνηση κατέπληξε τους γιατρούς και το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό.

Ο Μαρκ ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα ως ελεύθερος παλαιστής και το 1991 κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου δεν πήρε μετάλλιο, πριν αποφασίσει να περάσει στο ΜΜΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags