Η Γκλόρια, πέρα από τις προπονήσεις της,  εργάζεται και ως φυσικοθεραπεύτρια, ενώ συνδύασε τη μητρότητα με τον πρωταθλητισμό.

Μετά τη γέννηση του παιδιού της έχει δείξει ότι τα περιθώρια εξέλιξης της, είναι ακόμη μεγάλα και πως αν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος, καθώς ένα χρόνο αργότερα από τη γέννηση της κόρης της, το 2023, τερμάτισε 1η στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια όμως της εγκυμοσύνης της δεν το έβαλε κάτω. « Είχα στο μυαλό μου καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να επιστρέψω, γιατί η ηλικία μου έχει ακόμα να δώσει στο συγκεκριμένο άθλημα, ενώ είχα και κάποιους στόχους που δεν τους είχα εκπληρώσει, πριν την εγκυμοσύνη, οπότε ήθελα να κάνω την προσπάθεια μου

Σχετικά με το αν είχε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιστροφή της στον πρωταθλητισμό, μετά την εγκυμοσύνη, δήλωσε πως «Φυσικά και είχα δεύτερες σκέψεις γιατί δεν έχω ξαναπεράσει αυτήν την εμπειρία. Είχα αποφασίσει ότι αν ήταν υπερβολικά δύσκολο, θα το κάνω σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Αλλά αν μπορέσω να ανταπεξέλθω θα προσπαθήσω για τους στόχους μου. Και τελικά το σώμα μου ήταν πολύ φιλικό. Βέβαια δούλεψα 5 φορές παραπάνω».

Η μαραθωνοδρόμος πιστεύει ακράδαντα πως χρειάζεσαι ψυχή «περισσότερο στα σημεία που έρχεται η κούραση, όπου χρειάζεται να έχεις δύναμη για να ανταπεξέλθεις και να δουλέψεις με τις κακές σκέψεις σου».

Η Γκλόρια, αισθάνεται τυχερή που έχει γνωρίσει πολλούς ανθρώπους μέσω του μαραθωνίου και του πρωταθλητισμού. Στο τέλος της συζήτησης, ερωτήθηκε τι είναι ο μαραθώνιος για εκείνη. «Μια μικρογραφία της ζωής», απαντά.