Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 25-23 της ΑΕΚ στον πρώτο τελικό της Handball Premier Ανδρών, σε μία αναμέτρηση, μετά το πέρας της οποίας αμφότερες οι ομάδες τοποθετήθηκαν ενάντια στη διαιτησία!

«Ο Θρύλος νίκησε με 25-23 την ΑΕΚ και τη... διαιτησία και έκανε το 1-0 στη σειρά!», αναφέρουν οι Πειραιώτες, αλλά και: «η ΑΕΚ μείωσε σε 23-22, με ανύπαρκτο πέναλτι, τεράστιο λάθος των διαιτητών (και δίλεπτο στον Παπαβασίλη)», αναφέρει χαρακτηριστικά το match report στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού,

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέφρασαν τα παράπονά τους με τον παρακάτω τρόπο στο αντίστοιχο match report.

«Με την διαιτησία για ακόμα μία φορά να αποτελεί τον αρνητικό πρωταγωνιστή, ξεκίνησαν οι τελικοί του πρωταθλήματος της Handball Premier. Σε ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή και ΑΕΚ κοντραρίστηκαν μέχρι τέλους για την κατάκτηση της πρώτης νίκης, όμως 10'' πριν το φινάλε του αγώνα, οι διαιτητές της αναμέτρησης, Ζήσης-Χαραλαμπίδης έκριναν ότι δεν υπάρχει φάουλ στο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ τράβηγμα φανέλας του Λέμος, χρίζοντας έτσι νικητή της αναμέτρησης τη γηπεδούχο ομάδα. Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια και να το στείλει στην παράταση, έχοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μαζί της το μομέντουμ του αγώνα, έχοντας «ροκανίσει» μία διαφορά 5 τερμάτων. Για άλλη μία φορά το άθλημα του χάντμπολ βάλλεται βάναυσα, με το σημερινό σφύριγμα να αποτελεί μία πραγματική αλλοίωση του αποτελέσματος», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας ως τίτλο στο report του «Ήττα με κλοπή, όλα τώρα την Πέμπτη για το 1-1».

Ανήρτησε δε στο instagram και σχετικό βίντεο με τη φάση, με το σχόλιο «Είστε σοβαροί; Κανένα φάουλ;».

Δείτε τη φάση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AEK (@aek_athleticclub)