Σύσσωμη η μεγάλη ιστιοπλοϊκή οικογένεια και συνολικά ο ελληνικός αθλητισμός ένιωσε τεράστια χαρά, ειδικά όταν αυτή η εικόνα μεταφέρθηκε παντού μέσω της ζωντανής μετάδοσης των ιστιοδρομιών μέσα από το κανάλι της ΕΙΟ στο You Tube.
Διαβάστε επίσης...
Μετά το Περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου στην Άνδρο, ο αγώνας στον Ν.Ο. Αμφιθέας ήταν ο δεύτερος που αφιερώθηκε στην τιτάνια προσπάθεια των μελών της «Ελπίδας» κι αυτό θα συνεχιστεί σε μεγάλους εσωτερικούς αγώνες.
Αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η απόφαση που πήρε η πρόεδρος Νίκη Αναστασίου και η διοίκηση της ΕΙΟ και τιμά όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα σε θάλασσα και στεριά. Τα παιδιά της «Ελπίδας» που βγαίνουν νικητές από τη μεγάλη μάχη που δίνουν θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα και η Ομοσπονδία θα τους παρέχει δωρεάν σκάφος και όλη την απαραίτητη υποδομή! Πάντα, βέβαια, με την σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. και του επιστημονικού προσωπικού της «Ελπίδας».
Αυτό θα μπορεί να γίνει ακόμα και κατά τη διάρκεια της θεραπείας των παιδιών, εφόσον, βέβαια, είναι εφικτό και έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία τους, δεδομένου ότι θα αλλάξουν περιβάλλον και θα δημιουργήσουν νέους φίλους.
Η διοίκηση της ΕΙΟ θα είναι πάντα δίπλα στα μέλη της «Ελπίδας», στα παιδιά και τους δικούς τους ανθρώπους και θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να συμβάλει με τον τρόπο της σε ένα πολύ καλύτερο και υγιές μέλλον αυτών των μικρών ηρώων.