Η ιστορία έχει αποδείξει πολλάκις ότι οποιαδήποτε μεγάλη ανακάλυψη μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και στην ερωτική βιομηχανία και τα παρακλάδια της. Το ίντερνετ, η εικονική πραγματικότητα, ακόμη και το FaceTime. Η παράδοση μάλλον θα συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον, όταν θα κυκλοφορούν στους δρόμους αυτοκίνητα που δεν θα χρειάζονται οδηγό.

Άλλωστε όταν βρεθείς σε ένα οικείο περιβάλλον και τα χέρια σου είναι απελευθερωμένα από το ζυγό του τιμονιού, μπορείς να κάνεις πολλά. Πρέπει κάπως να περάσει και η ώρα κατά τη διάρκεια της οποιασδήποτε διαδρομής. Κάποιοι θα διαβάσουν το βιβλίο τους, άλλοι θα ασχοληθούν με το κινητό τους και μερικοί, πιο τολμηροί, θα κάνουν ακόμη και σεξ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η έρευνα του journal Annals of Tourism Research.

Επικεφαλής της είναι ο καθηγητής Τουρισμού και Δικτύων Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου του Surrey, Scott Cohen, που μίλησε για αυτήν στην Washington Post, αναφέροντας πως «το σεξ στο αυτοκίνητο θα έρθει σαν φυσιολογικό επακόλουθο της αυτόνομης κίνησης. Τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό θα καταλήξουν να λειτουργούν ως ξενοδοχεία ημιδιαμονής μεταξύ άλλων, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν τα βρεις και μπορείς να τα ενοικιάσεις με την ώρα. Για μένα, δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν όλη η Red Light District του Άμστερνταμ μεταφερθεί στους 4 τροχούς».

Φυσικά, κίνδυνοι πάντοτε ελοχεύουν καθώς μιλάμε για ένα όχημα που θα βρίσκεται εν κινήσει, ακόμη κι αν λειτουργεί αυτόματα. «Δεν θα είναι διόλου απίθανο κάποια μοντέλα του είδους να δημιουργηθούν αποκλειστικά γι' αυτόν το σκοπό» συμπληρώνει ο Dr. Cohen. Τους ισχυρισμούς του έρχεται να επιβεβαιώσει η ίδια η πραγματικότητα, καθώς η Volvo φέρεται ήδη να δουλεύει πάνω σε ένα αυτόνομο αμάξι με προσαρτισμένα sleeping pods στα οποία άνετα θα μπορεί να ξαπλώσει κάποιος.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com