Μέσα από αυτή την καινούργια υπηρεσία του Autodoc μπορείς να μελετήσεις επαγγελματικά εγχειρίδια αντικατάστασης και με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού του Autodoc μπορείς να λάβεις πρακτικές πληροφορίες για την τοποθέτηση των ανταλλακτικών, με λεπτομερείς βήμα-βήμα οδηγίες και φωτογραφίες που θα σε καθοδηγήσουν πώς να το κάνεις μόνος σου σωστά εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο!

Η υπηρεσία αυτή είναι ένα λειτουργικό εργαλείο καταγραφής και ανάλυσης όπου μπορείς να διαμορφώσεις το δικό σου προφίλ και να καταχωρήσεις στο ημερολόγιο σου τη συντήρηση του αυτοκινήτου σου, να καταγράψεις σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τις επισκευές που έχεις κάνει, καταχωρώντας ημερομηνίες, τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα που αντικαταστάθηκαν καθώς και τα συνεργεία που έκαναν τη συντήρηση του οχήματός σου.

Μπορείς ακόμη να περιγράψεις τα σημάδια δυσλειτουργιών που έχεις παρατηρήσει, τη στιγμή της εμφάνισής τους, καθώς και τα πιθανά αίτια. 

Με την υπηρεσία Autodoc Club δεν θα χρειαστεί να θυμάσαι τα πάντα για το αυτοκίνητο σου γιατί θα τα έχεις όλα καταχωρημένα! 

Όπως το ιστορικό αντικατάστασης λαδιών, το πρόγραμμα αντικατάστασης τμημάτων και αναλωσίμων του αυτοκινήτου σου ανάλογα με τα χιλιόμετρα του οχήματος σου και το καλύτερο; Μπορείς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις από το προσωπικό του Autodoc για το πότε θα πρέπει να κάνεις την επόμενη συντήρηση!

Ένα επίσης πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τη «τσέπη» σου είναι ότι σε αφήνει να καταχωρήσεις τα έξοδα που κάνεις σε καύσιμα, σημειώνοντας τις μετρήσεις του οδομέτρου σου και τα στοιχεία της κατανάλωσης καυσίμων παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου σου στο δρόμο και αφήνοντας σχόλια στον εαυτό σου σχετικά με την ποιότητα των καυσίμων διαφορετικών βενζινάδικων. 

Με τον τρόπο αυτό θα μπορείς να κάνεις πραγματική οικονομία και να επεκτείνεις την διάρκεια ζωής του οχήματος σου!

Τι άλλο να ζητήσεις; Μάθε περισσότερα για την υπηρεσία του AUTODOC Club εδώ!