Η εταιρεία έχει κάνει αρκετά ωραίες δημιουργίες στο παρελθόν χωρίς να καρατομεί την αρχική δομή του αυτοκινήτου, το Brabus 800 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Όπως μπορείτε να δείτε, το Brabus 800 Black and Gold Edition βασίζεται στο Mercedes-AMG G63. Οι τροποποιήσεις αρχίζουν με το κιτ widebody που ενισχύει περαιτέρω τη στάση του δημοφιλούς SUV, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Σημειωτέον ότι αυτό το Brabus είναι 10 εκατοστά ευρύτερο από ένα κανονικό AMG G63. Περιηγηθείτε στις εικόνες παρακάτω πριν ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Το Brabus 800 Mercedes-AMG G63 έρχεται σε μαύρο χρώμα με χρυσές προεκτάσεις σε όλο το αμάξωμα. Οι δαγκάνες των φρένων και τα λογότυπα είναι όλα βαμμένα σε χρυσή απόχρωση όπως και οι τεράστιοι τροχοί των 23 ιντσών Brabus Monoblock Platinum Edition από σφυρήλατο κράμα. Αυτοί οι τροχοί συνδυάζονται με ελαστικά υψηλής απόδοσης 305/35 R23 Advan Sport.

Για να ολοκληρωθεί η δυναμική εξωτερική εμφάνιση, η Brabus πρόσθεσε επίσης στοιχεία όπως χρυσές λεπτομέρειες στη μάσκα, ανθρακονήματα στο καπό αλλά και τα φώτα LED που βρίσκονται τοποθετημένα πάνω από το παρμπρίζ. Η διχρωμία συνεχίζεται στην καμπίνα του Brabus 800, με το εσωτερικό να αναδύει πραγματικά μια αριστοκρατική αύρα. Όσο για τα πίσω καθίσματα, η Brabus αντικατέστησε την τυπική διάταξη με δύο bucket τα οποία υιοθετούν μνήμες, ενσωματωμένο αερισμό αλλά και θέρμανση. Τέλεια. Αλλά από την άλλη τι θα ήταν ένα Brabus χωρίς ουσιαστικές αναβαθμίσεις στο χώρο του κινητήρα; Μετά την εγκατάσταση δύο στροβιλοσυμπιεστών υψηλής απόδοσης και άλλων τροποποιήσεων, το Brabus 800 AMG G63 παράγει 789 ίππους και ροπή 1.000 Nm. Αυτό επιτρέπει στο super SUV να φτάσει από στάση τα 100 km/h σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα. Η περιορισμένη έκδοση του Brabus 800 Mercedes-AMG G63 έχει τιμή εκκίνησης τα 380.672 ευρώ στη Γερμανία, χωρίς τους φόρους.