Facebook Pixel Φόρμουλα 1 - Λιούις Χάμιλτον:​ Γκραν πρι από τα... παλιά με νικητή τον... γνωστό! Φοβερή μάχη Χάμιλτον - Φερστάπεν (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-03-28 20:52:00

Γκραν πρι από τα... παλιά με νικητή τον... γνωστό! Φοβερή μάχη Χάμιλτον - Φερστάπεν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γκραν πρι από τα... παλιά με νικητή τον... γνωστό! Φοβερή μάχη Χάμιλτον - Φερστάπεν (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη μάχη στον αγώνα του Μπαχρέιν με τον Βρετανό πιλότο να είναι και πάλι ο νικητής

Φόρμουλα 1 - Λιούις Χάμιλτον:​ Πριν ακόμα αρχίσει η σεζόν οι πάντες μίλαγαν για το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και το γκραν πρι του Μπαχρέιν ήρθε να το επιβεβαιώσει. Μετά από μια φανταστική μάχη μεταξύ του Βρετανού και του Μαξ Φερστάπεν ο  παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν αυτός που τελικά είδε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολλανδός έλαβε οδηγία από τη Red Bull Honda να αφήσει τον οδηγό της Mercedes να τον προσπεράσει, μιας και στο δικό του προσπέρασμα βγήκε καθαρά εκτός πίστας, τέσσερις γύρους πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας. Στους τελευταίους γύρους ο Φερστάπεν πίεσε πάρα πολύ τον αντίπαλό του, σε μια κόντρα που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω, όμως ο Βρετανός κρατώντας την ψυχραιμία του και ήταν αυτός που τερμάτισε πρώτος. 
Ο Ολλανδός, που είναι γνωστός για τις αντιδράσεις που έχει στις οδηγίες από την ομάδα του, μετά το τέλος του γκραν πρι ρωτούσε τον λόγο που έπρεπε να υπακούσει, λέγοντας ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει διαφορά πάνω από πέντε δευτερόλεπτα, που θα ήταν η ποινή που θα του επέβαλαν οι αγωνοδικές.

Όμως το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό αν οι μηχανικοί της Red Bull δεν αργούσαν να βάλουν τον Φερστάπεν στο πρώτο πιτ στοπ. Τελικά αυτός που επωφελήθηκε από όλο αυτό ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, παίρνοντας νίκη σε εναρκτήριο αγώνα της Φόρμουλα 1 μετά από πέντε χρόνια, ενώ ακολούθησε ο Ολλανδός και ο Βάλτερι Μπότας τερμάτισε τρίτος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags