Facebook Pixel Αγωγή 100εκ. δολαρίων στη Ουϊλιαμς για παράνομη απόλυση!
Άλλα Σπορ
| 2023-08-17 10:48:00

Τρελά λεφτά! Αγωγή 100εκ. δολαρίων στη Ουϊλιαμς για παράνομη απόλυση - Εξελίξεις στην F1

Sportdog Team
Τρελά λεφτά! Αγωγή 100εκ. δολαρίων στη Ουϊλιαμς για παράνομη απόλυση - Εξελίξεις στην F1

 Η Κλάουντια Σβαρτς, έως τον περασμένο Μάρτιο διευθύντρια μάρκετινγκ της Ουϊλιαμς κατέθεσε αγωγή 91εκ. ευρώ κατά του team της Φόρμουλα 1 για παράνομη και άδικη απόλυση, όσο για δυσφήμηση του ονόματός της.

 Άμεση η απάντηση της ομάδας του Γκροβ, που επίσης κατέθεσε αγωγή σε βάρος της, 6.3εκ. ευρώ για υπεξαίρεση, συστηματικό «φούσκωμα» των τιμολογίων, αλλά και κατάχρηση της εταιρικής, πιστωτικής κάρτας για προσωπικά της έξοδα επί τουλάχιστον μία τριετία.

 Η Σβαρτς κατηγορεί τη Ουϊλιαμς ότι έπεσε θύμα εσκεμμένης πλεκτάνης από στελέχη της εταιρίας τα οποία, παράλληλα της χρέωσαν και μία παράνομη σχέσης μ’ έναν παντρεμένο στέλεχος της Dorilton Capital, ενός από τους βασικούς χορηγούς της Ουϊλιαμς.

 Η ομάδα όμως επιμένει, ότι έχει στα χέρια της αδιάσειστες αποδείξεις για συστηματικό φούσκωμα τιμολογίων και για κατάχρηση της εταιρικής, πιστωτικής κάρτας για πολυτελή, προσωπικά της έξοδα 6.3εκ. ευρώ όπως ακριβές αγορές στο Park Lane του Λονδίνου, στο Soho Grand Hotel του Μανχάταν, αλλά και στο Ritz- Carlton του Μόντριαλ.      

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags