Facebook Pixel Έσκασε και επίσημα η "βόμβα" - Στην Φεράρι ο Χάμιλτον από τη νέα χρονιά
Άλλα Σπορ
| 2024-02-01 21:27:00

Έσκασε και επίσημα η "βόμβα" - Στην Φεράρι ο Χάμιλτον από τη νέα χρονιά (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε και επίσημα η "βόμβα" - Στην Φεράρι ο Χάμιλτον από τη νέα χρονιά (ΦΩΤΟ)

Μπορεί τα δημοσιεύματα να ήταν πολλά κατά τη διάρκεια της ημέρας σχετικά με τη συνεργασία της ιταλικής ομάδας με τον Βρετανό πιλότο, όμως το βράδυ της Πέμπτης (1/2) πήραν και επίσημο χαρακτήρα.

Φεράρι: Η μεγάλη «μεταγραφή» στη Formula 1 είναι πλέον γεγονός, με τη Φεράρι να «ενεργοποιεί» τη «βόμβα» με τον Λουίς Χάμιλτον. Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση απ’ την πλευρά της Μερσέντες για το «διαζύγιό» της με τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στο τέλος του 2024, ήρθε η επίσημη ενημέρωση απ’ τη «σκουντερία» για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάμιλτον από το 2025.

Πιο συγκεκριμένα η Μερσέντες με ανάρτησή της το απόγευμα της Πέμπτης (1/2) ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας της με τον Βρετανό πιλότο, στο τέλος της σεζόν, ομάδα να εξηγεί ότι ο Χάμιλτον έκανε ήδη χρήση της option του για να αποχωρήσει με προορισμό την Ιταλία, σταματώντας μια κοινή πορεία από την περίοδο 2012, που έγινε οδηγός της F1, μετρώντας 7 πρωταθλήματα, αριθμός ρεκόρ μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ, 103 νίκες και 104 πολ ποζίσιονς.

Μάλιστα λίγο μετά το ιστορικό post της Μερσέντες, ήρθε ένα εξίσου σημαντικό από τη Φεράρι, αναφέροντας ότι η ομάδα ήρθε σε συνεργασία με τον Λιόυις Χάμιλτον από το 2025, έχοντας μαζί του σαν team mate, τον Σαρλ Λεκλέρκ, με τον Μονεγάσκο να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σκουντερία μέχρι το 2027, μερικές μέρες πριν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον... έψαξε ο ΠΑΟΚ, υπέγραψε στον Ολυμπιακό - "Κόπηκε" ο ακριβός Αμπντελμονέμ, παρακολουθεί Λαζάρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags