Ο Άλιμος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιωάννα Χυδηριώτη, η οποία ξεκίνησε το πόλο στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και την τελευταία διετία έπαιξε στον Ολυμπιακό. Επίσης, η 27χρονη πολίστρια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής πόλο γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ιωάννα Χυδηριώτη στην οικογένεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά τη συμφωνία τους με μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων αθλητριών αυτή τη στιγμή, την Ιωάννα Χυδηριώτη

Η Ιωάννα Χυδηριώτη έχει γεννηθεί στις 15 Απριλίου του 1997 και θεωρείται - και όχι άδικα μία από τις πιο ολοκληρωμένες εν ενεργεία Ελληνίδες παίκτριες. Διακεκριμένη αθλήτρια, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών εδώ και πολλά χρόνια, με παραστάσεις και εικόνες από το υψηλότερο επίπεδο.

Για πάνω από μία δεκαετία η παρουσία της κοσμεί τις πισίνες της Α1 πόλο γυναικών αρχικώς με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, όπου αναδείχθηκε, διατελώντας αρχηγός του και την τελευταία διετία με εκείνο του Ολυμπιακού.

Έμπειρη αθλήτρια, στην καλύτερη δυνατή ηλικία. Ένα πραγματικό «μηχανάκι» στην περιφέρεια που διακρίνεται για το πολυδιάστατο παιχνίδι της αγωνιζόμενη στη δεξιά πτέρυγα. Το DNA της νικήτριας ρέει στις φλέβες της, έχοντας στεφθεί μεταξύ άλλων δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος και άλλες τόσες Κυπελλούχος.

Αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής ομάδας, με παρουσία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, εκεί όπου η «γαλανόλευκη» πήρε παράλληλα και το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Ιωάννα Χυδηριώτη βρίσκεται φυσικά στις εκλεκτές της «γαλανόλευκης» στην Ολυμπιακή προετοιμασία και ετοιμάζεται να ζήσει το μεγαλύτερο αθλητικό όνειρο για πρώτη φορά.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, η σπουδαία αυτή μεταγραφική κίνηση που αλλάζει επίπεδο την ομάδα, δήλωσε τα εξής στο alimoswaterpolo.com: «Ήταν δυο γεμάτα χρόνια με τον Ολυμπιακό και τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Αλλάζω σελίδα και εντάσσομαι στο σωματείο του ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson που με καλό υποδέχτηκε και τους ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να συνεχίζουμε προς το καλύτερο δυνατό!!», αναφέρει η ανακοίνωση του Αλίμου.