Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα είπε όλα ο Τεντόγλου για τα στάδια: «Στάζουν τα νερά, δεν έχει θέρμανση, κλέβουν τα καλώδια» (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2023-11-11 16:14:00

Τα είπε όλα ο Τεντόγλου για τα στάδια: «Στάζουν τα νερά, δεν έχει θέρμανση, κλέβουν τα καλώδια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα είπε όλα ο Τεντόγλου για τα στάδια: «Στάζουν τα νερά, δεν έχει θέρμανση, κλέβουν τα καλώδια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για τα γήπεδα στην Ελλάδα, αλλά και στον αθλητισμό που τελειώνει στη χώρα μας.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN μίλησε μεταξύ άλλων στο λουκέτο στο ΟΑΚΑ και στον στίβο στην Ελλάδα. 

«Αναμενόμενο ήταν το λουκέτο, γιατί όλα τα στάδια και όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα τελειώνουν. Δεν είμαι από τα άτομα που γκρινιάζουν, δεν έχω γκρινιάξει για τίποτα αλλά θα το κάνω για τα άλλα παιδιά… Εγώ με τον προπονητή μου ξέρετε τι κάνουμε; Λείπουμε στο εξωτερικό. Λείπουμε συνέχεια από εδώ. Φεύγουμε από εδώ. Είναι τεράστιες οι διαφορές. Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχουμε ένα κλειστό που κάνω προπόνηση εγώ εκεί, που είναι παμπάλαιο, στάζουν τα νερά, δεν έχει θέρμανση, δεν έχει καλώδια, δε ξέρω τι κάνουν τα κλέβουν… Και είχαμε και τον Άγιο Κοσμά τον οποίο τον κλείνουν και δεν έχουν ρεύμα εκεί αυτή τη στιγμή… Και στο μεταξύ βρισκόμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά… Άμα συνεχίσει έτσι η κατάσταση έχει τελειώσει ο στίβος στην Ελλάδα, για να μην πω ο αθλητισμός… Ο στίβος τελειώνει, έχει πάρει τον κατήφορο…», ανέφερε ο Τεντόγλου για το λουκέτο στο ΟΑΚΑ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags