Η Ελίζα Μολιναρόλο, 6η Ολυμπιονίκης στο Παρίσι βρέθηκε στο στόχαστρο λόγω της σωματικής της διάπλασης. Μια προσβολή που δημοσιοποίησε η Ιταλίδα αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

«Αν διέθετες τη σωματική διάπλαση ενός αθλητή, θα μπορούσες να τα πας πολύ καλύτερα. Με τον μεγάλο σου κώλο, είσαι ανίκανη να παίξεις σε Ολυμπιακό επίπεδο», της έγραψε κάποιος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elisa Molinarolo (@eli_pv_mol)

Η Ελίζα, μια από τις καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο, έλαβε πρόσφατα αυτό το τόσο αγενές μήνυμα στα social media και όταν τερμάτισε στην 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Αυτή είναι η σημερινή κοινωνία. Δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλός, κοντός, αδύνατος ή με καμπύλες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είσαι ποτέ κατάλληλος. Τι θα γινόταν αν αντί για μένα, το μήνυμα είχε λάβει ένα αδύναμο άτομο που δυσκολεύεται να σταθεί μπροστά σε έναν καθρέφτη; Ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα; Με έχουν κάνει να νιώθω πως έχω μεγάλο κώλο, αλλά ξέρω επίσης ότι με αυτόν τον κώλο βγήκα έκτη σε έναν αγώνα όπου συμμετέχουν οι απόλυτοι καλύτεροι», ανέφερε η Ιταλίδα αθλήτρια.