Τένις: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στον μεγάλο Νόβακ Τζόκοβιτς, πήρε τη νίκη με 2-1 (3-6, 7-5, 6-3) σετ για τα ημιτελικά του Shanghai Masters.

Ο Έλληνας πρωταθλητής για ακόμα μια φορά απέδειξε το πλούσιο ταλέντο του και παρότι βρέθηκε πίσω με 1-0 σετ, κατάφερε να επιστρέψει στο ματς και να πάρει τη μεγάλη νίκη. 

Ο 21χρονος τενίστας που έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή στο μεγάλο τουρνουά ATP Finals, θα αντιμετωπίσει στους 4 του Shanghai Masters τον Μεντβέντεφ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Σέρβο να έχει το πάνω χέρι στον αγώνα και τον Στέφανο να ψάχνει να βγάλει αντίδραση κόντρα στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Το πρώτο σετ το πήρε εύκολα ο Νόλε με 6-3 μέσα σε 32' αγώνα. Ο Στέφανος όμως δεν είχε πει ακόμα την απάντηση του και με το δεύτερο σετ έδειξε πως δεν θα άφηνε έτσι εύκολα το παιχνίδι.

Ξεκίνησε παίρνοντας το πρώτο γκέιμ, αλλά ο πολύπειρος Σέρβος είχε την απάντηση και ισοφάρισε σε 1-1.

Το σετ εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο Έλληνας τενίστας κατάφερνε να παίρνει το προβάδισμα στα γκέιμ, όμως ο Νόλε έβρισκε τρόπο να απαντάει.

Ο Τσιτσιπάς με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό θα κάνει το 5-6 και παρά την πίεση κορυφαίου τενίστα θα κερδίσει με 5-7 το σετ με μπρέικ! 

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα θα φτάσει σε μια σπουδαία νίκη με 6-3 και 2-1 σετ.