Στέφανος Τσιτσιπάς: Διάλογο με δημοσιογράφο άνοιξε ο Έλληνας τενίστας μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Γάλλου Μαναρινό, με θέμα για ακόμα μια φορά τα διαλείμματα κατά τη διάρκεια των αγώνων, φτάνοντας σε σημείο να ρωτήσει τον εκπρόσωπο του Τύπου αν θυμάται το τι έκανε ο Άντι Μάρεϊ στον τελικό του αμερικανικού όπεν το 2012.

Τότε ο Βρετανός είχε αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς και μετά το τέλος του τέταρτου σετ, όταν ο Σέρβος μετέτρεψε το 0-2 σε 2-2, έφυγε από το κορτ για... διάλειμμα. Αυτό έδωσε αφορμή στο Νο3 του κόσμου να ρωτήσει τους δημοσιογράφους για τα break που γίνονται, τονίζοντας ότι πρόκειται καθαρά για διάλειμμα αναζωογόνησης με σκοπό να βγάλει τον ιδρώτα από πάνω του.

"Θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο κανόνας. Οι κανόνες είναι για να τους ακολουθούμε. Αν παραβαίνω τον κανονισμό, τότε σίγουρα είμαι ένοχος, συμφωνώ, δεν κάνω κάτι σωστό. Αλλά αν είμαι μέσα στα πλαίσια, τότε δεν καταλαβαίνω, ποιο είναι το πρόβλημα; Έχω μια ερώτηση για σένα. Δεν βλέπω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά θυμάμαι να το παρακολουθώ όταν ήμουν μικρός. Μπορείς σε παρακαλώ να τσεκάρεις όταν ο Μάρεϊ αντιμετώπισε τον Τζόκοβιτς στον τελικό εδώ, πριν το 5ο σετ, μπορείς σε παρακαλώ να το δεις και να μου πεις την επόμενη φορά;"

Δημοσιογράφος: Το τσέκαρα, έκανε λιγότερο από τρία λεπτά.
Στέφανος: Λιγότερο από τρία λεπτά, ΟΚ.
Δημοσιογράφος: Το κοίταξα.
Στέφανος: ΟΚ, οπότε τρία λεπτά παραπάνω κάνουν τη διαφορά;
Δημοσιογράφος: Έτσι πιστεύει εκείνος (σ.σ.: ο Μάρεϊ). Το θέμα είναι πως ξεκάθαρα κάνεις κάτι που ενοχλεί τους αντιπάλους σου.
Στέφανος: ΟΚ.
Συντονιστής: Μπορούμε να προχωρήσουμε τώρα;

Δείτε την αντιπαράθεση που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 3:20 του βίντεο.