Παρελθόν από το τένις θα αποτελέσει σύντομα η κορυφαία γυναίκα αθλήτρια στην ιστορία του αθλήματος! Η Σερένα Γουίλιαμς προχώρησε σε αποκάλυψη μέσω του Vogue, κάνοντας συγκεκριμένα γνωστό ότι ρίχνει τίτλους τέλους στην απίθανη καριέρα της, κατά την οποία έγινε η μοναδική στην Open Era με 23 Grand Slam τίτλους.

Ο 41χρονη legend είπε στο περιοδικό ότι θέλει να κάνει δεύτερο παιδί και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, οπότε η εβδομάδα στο προσεχές US Open θα είναι η τελευταία της προσπάθεια να φτάσει τους major τίτλους καριέρας, όσους έχει η θρυλική, Μάργκαρετ Κορτ: 7 Australian Open, 3 Roland Garros, 7 Wimbledon, 6 US Open κατέκτησε σε αυτή την πραγματικά απίστευτη διαδρομή στο άθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε η Σερένα για το επικείμενο φινάλε στη σπουδαία πορεία της: «Ποτέ δεν μου άρεσε η λέξη απόσυρση, Ίσως η καλύτερη λέξη για να περιγράψει το τι θα μου συμβεί είναι είναι εξέλιξη. Πηγαίνω από το τένις σε άλλα πράγματα που είναι σημαντικά για μένα. Δεν ήθελα ποτέ να πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στο τένις και την οικογένεια. Θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιο αυτό. Αν ήμουν άντρας, δεν θα έγραφα αυτές εδώ τις λέξεις, θα συνέχιζα να παίζω ενώ η γυναίκα μου θα έκανε τη δουλειά του να μεγαλώσει την οικογένειά μας».