Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: Απίθανο! Σκέψεις για αγώνα Φέντερερ - Ναδάλ στο Μπερναμπέου με διοργανώτρια την Ρεάλ (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2022-09-16 19:37:00

Απίθανο! Σκέψεις για αγώνα Φέντερερ - Ναδάλ στο Μπερναμπέου με διοργανώτρια την Ρεάλ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίθανο! Σκέψεις για αγώνα Φέντερερ - Ναδάλ στο Μπερναμπέου με διοργανώτρια την Ρεάλ (ΦΩΤΟ)

Η απόφαση του Ελβετού τενίστα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση έκανε τους Μαδριλένους να έχουν μια απίστευτη ιδέα που θα προκαλέσει... πάταγο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ολόκληρος ο πλανήτης ασχολείται με την είδηση της απόσυρσης από την ενεργό δράση του Ρότζερ Φέντερερ, με τον Ελβετό να ετοιμάζεται να αγωνιστεί σε 10 μέρες στο Λονδίνο για τελευταία φορά, και πέρα από τους τενίστες, ενώ δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και αθλητές από άλλα σπορ, που έχουν αφιερώσει χρόνο και χώρο στα social media, για την είδηση της χρονιάς.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ρεάλ Μαδρίτης που σκέφτηκε έναν απίστευτο τρόπο να αποχαιρετήσει τον Ρότζερ Φέντερ, η οποία πάντως είναι δύσκολο να γίνει, καθώς σύμφωνα με το ESPN οι Μαδριλένοι θέλουν να φιλοξενήσουν μέσα στο Μπερναμπέου έναν φιλικό αγώνα μεταξύ του Φέντερερ και του Ναδάλ, με σκοπό να πουν οι Ισπανοί το δικό τους «αντίο» στον Ελβετό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags