Facebook Pixel Τένις: "Σεισμός" στο παγκόσμιο τένις - Ντοπέ κορυφαίο όνομα!
Άλλα Σπορ
| 2022-10-21 18:02:00

"Σεισμός" στο παγκόσμιο τένις - Ντοπέ κορυφαίο όνομα!

Sportdog Team
"Σεισμός" στο παγκόσμιο τένις - Ντοπέ κορυφαίο όνομα!

Η παγκοσμίου φήμης τενίστρια τέθηκε σε προσωρινό αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα, καθώς βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία στο φετινό US Open.

Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις βρέθηκε ντοπέ και ως εκ τούτου, γνώρισε τον αποκλεισμό της από κάθε αθλητική δραστηριότητα για προσωρινό (για την ώρα) χρονικό διάστημα!

Η Ρουμάνα τενίστρια, η οποία έχει κατακτήσει το Ρολάντ Γκαρός, το Γουίμπλεντον και στο παρελθόν έχει βρεθεί ακόμα και στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, πιάστηκε θετική σε παράνομες ουσίες σε τεστ που υποβλήθηκε στο πρόσφατο US Open.

Ο μηχανισμός που διενεργεί τους ελέγχους στο τένις (ITIA) γνωστοποίησε πως στον οργανισμό της ανιχνεύθηκε η παράνομη ουσία του φαρμάκου Roxadustat, το οποίο θεωρείται ενισχυτικό αίματος. Η Χάλεπ ζήτησε την επανεξέτασή της, που έγινε αλλά το αποτέλεσμα ήταν και πάλι θετικό.

H ίδια η τενίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ένα μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας μάλιστα πως θα κινήσει τις διαδικασίες για να αποδείξει ότι ποτέ δεν πήρε εν γνώσει της παράνομες ουσίες.

Δείτε παρακάτω το tweet της Χάλεπ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags