Η Αμερικανίδα τενίστρια Αμάντα Ανισίμοβα σόκαρε τους θαυμαστές της όταν ανακοίνωσε ότι έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις!

Στις αρχές Μαΐου του περασμένου έτους, ανακοίνωσε ότι θα έκανε ένα αόριστο διάλειμμα από το τένις, επικαλούμενη ανησυχίες για την ψυχική της υγεία.

"Παλεύω πραγματικά με την ψυχική μου υγεία από το καλοκαίρι του 2022. Μου έχει γίνει ανυπόφορο να συμμετέχω σε τουρνουά τένις. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι η ψυχική μου υγεία. Προσπαθώ όσο μπορώ να τα βγάλω πέρα ​​όλα Θα μου λείψει το τένις και θα εκτιμήσω την υποστήριξη που λαμβάνω", έγραψε τότε η Ανισίμοβα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Και μετά, οκτώ μήνες αργότερα, η Αμάντα επέστρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Αμερικανίδα τενίστρια εμφανίστηκε στο ACB Classic, ένα τουρνουά στη Νέα Ζηλανδία, και νίκησε στον πρώτο γύρο.

Υπενθυμίζουμε πως πριν αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα, δέχθηκε πολυάριθμες επικρίσεις λόγω του στήθους της, κάτι που επηρέασε την απόφασή της να αποστασιοποιηθεί από το τένις.

«Μεγάλωσα και ωρίμασα πολύ τον τελευταίο χρόνο στο πώς θέλω να προετοιμαστώ, το στυλ προπόνησής μου, κάνοντας τα πάντα σωστά. Προσπαθώ όσο μπορώ, παίρνοντας σοβαρά την ανάρρωση, θέλω να κάνω το καλύτερο μου κάθε μέρα» είπε η Αμερικανίδα τενίστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Kay Victoria (@amandaanisimova)