Facebook Pixel Πόσο κάνει ένα ωριαίο, μάθημα τένις με τον Ναδάλ ή τον Αλκαράθ;
Άλλα Σπορ
| 2024-02-24 07:11:00

Φανταστήκατε ποτέ πόσο θα στοίχιζε ένα ωριαίο, μάθημα τένις με τον Ναδάλ ή τον Αλκαράθ; Καλύτερα όχι…

του Αλεσσάντρο Μερκιόρι
Φανταστήκατε ποτέ πόσο θα στοίχιζε ένα ωριαίο, μάθημα τένις με τον Ναδάλ ή τον Αλκαράθ;  Καλύτερα όχι…

 Κάποτε ο Μπιόρν Μποργκ, για να διδάξει την τέχνη του στους Σαουδάραβες πληρωνόταν, την ώρα σε είδος: με πετροδολάρια, ράβδους χρυσού, λευκές επιταγές, μέχρι και με αλαβάστρινη Rolls Royce. Και ευτυχώς γιατί, όταν ο Σουηδός χρεοκόπησε από την αποτυχημένη του προσπάθεια στον χώρο της μόδας, μπόρεσε να ξεπληρώσει τα πάντα, είτε με τα τρόπαια που κατέκτησε σε Ουϊμπλεντον και Ρολάν Γκαρός, είτε με τα πανάκριβα και γενναιόδωρα αντικείμενα που του έκαναν, κατά καιρούς, για μία ώρα τένις.

 Οι εποχές άλλαξαν, όχι όμως και τόσο, Γιατί εάν θες σήμερα, για παράδειγμα ν’ απασχολήσεις για μία ώρα ένα από τα δύο φαινόμενα του ισπανικού τένις, είτε τον Ναδάλ, είτε τον Αλκαράθ θα πρέπει να ξοδέψεις 150.000 δολάρια, πάνω κάτω 138.000 ευρώ. Υπάρχουν, φυσικά και φθηνότερα «πακέτα»: 50.000 δολάρια ή 45.000 ευρώ για ένα μάθημα σε γκρουπάκια.

 Εξωφρενικό ή όχι, αυτή είναι η «ταρίφα» που ζήτησαν από τον όποιον, τυχόν ενδιαφερόμενο που το Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Μαρτίου θα βρίσκεται στο 7άστερο «Mandalay Bay Resort and Casino» του Λας Βέγκας όπου η διάσημη, αμερικανική streaming πλατφόρμα διοργανώνει το ομώνυμο  «Netflix Slam», για φιλανθρωπικό σκοπό και με αγώνα επίδειξης ανάμεσα στον μεγαλύτερο Ισπανό τενίστα του χθες και του ταλέντου του αύριο, που σήμερα είναι Νο 2 του κόσμου σε απευθείας σύνδεση από το γήπεδο «Michelob Ultra Arena».

 Ναδάλ και Αλκαράθ δεν θα είναι οι μόνοι τενίστες παρόντες, απλά είναι οι πιο «ακριβοί». Ωριαίο μάθημα τένις μπορεί ο οποιοσδήποτε να κλείσει και τους Αμερικανούς, Φράνσις Τιαφόε και Τέιλορ Φριτς η «ταρίφα» των οποίων είναι… μόλις 25.000 δολάρια ή 23.000 ευρώ. Με τους Τζον Ίζνερ ή Σαμ Κουέρεϊ που χρεώνουν μόνο 2.000 δολάρια ή 1.840 ευρώ το άτομο. Η’ τους φθηνότερους απ’ όλους Μπομπ και Μάικ Μπράιαν με 1.000 δολάρια ή 920 ευρώ το άτομο…    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags