Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Σαμπαλένκα θα παίξει με την κοπέλα του Τσιτσιπά 72 ώρες μετά την αυτοκτονία του φίλου της
Άλλα Σπορ
| 2024-03-20 14:03:00

Η Σαμπαλένκα θα παίξει με την κοπέλα του Τσιτσιπά 72 ώρες μετά την αυτοκτονία του φίλου της

Sportdog Team
Η Σαμπαλένκα θα παίξει με την κοπέλα του Τσιτσιπά 72 ώρες μετά την αυτοκτονία του φίλου της

«Ξέρω τι περνάει», είπε η Πάουλα Μπαντόσα.

Η κοπέλα του Στέφανου Τσιτσιπά, η Πάουλ Μπαντόσα μίλησε για τη φίλη της και επόμενη αντίπαλό της Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία μόλις υπέστη το θάνατο του φίλου της, Κονσταντίν Κολτσόφ.

Η Σαμπαλένκα προπονήθηκε με μαύρα ρούχα στο Μαϊάμι μόλις 48 ώρες μετά τον θάνατο του συντρόφου της, παίκτη χόκεϊ επί πάγου. Η νούμερο δύο του κόσμου έχασε το αγόρι της αφού φέρεται να πήδηξε από ένα μπαλκόνι, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας.

Η Λευκορωσίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα, Πάουλα Μπαντόσα, η οποία είναι η «καλύτερη φίλη» της στο σιρκουί, στον δεύτερο γύρο του WTA 1000 στο Μαϊάμι.

"Δεν θέλω να υποφέρει η Αρίνα. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Εννοώ ότι δεν θέλω να το συζητήσω. Αλλά φυσικά. Όπως είπα και πριν, είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου. Της μίλησα πολύ χθες. Σήμερα το πρωί το ίδιο πράγμα. Οπότε ξέρω τι περνάει. Ξέρω όλη την κατάσταση, τι συμβαίνει. Είναι επίσης λίγο σοκαριστικό για μένα να το περάσω γιατί τελικά είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πραγματικά δεν θέλω να το μιλήσω γιατί είπα ότι δεν θα μιλήσω. Είναι η καλύτερή μου φίλη και της το υποσχέθηκα. Θα μείνω έτσι. Λυπάμαι", παραδέχτηκε η  26χρονη τενίστρια μετά τη νίκη της επί της Σιμόνα Χάλεπ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags