Ο πρώην Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, Ντιέγκο Φορλάν λάμπει πλέον στα γήπεδα του τένις στα τουρνουά της κύριας κατηγορίας, επιδεικνύοντας τόση ικανότητα όπως όταν σκόραρε γκολ.

Ο Ντιέγκο Φορλάν συνεχίζει να λάμπει στον κόσμο του αθλητισμού αν και τώρα το κάνει με ρακέτα αντί για μπάλα ποδοσφαίρου. Στα 45 του, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και της εθνικής Ουρουγουάης, μεταξύ άλλων, πέρασε με επιτυχία σε τουρνουά τένις στην κατηγορία master στα +45 χρόνια.

Ο Φορλάν ξεκίνησε την καριέρα του στα τουρνουά Masters πέρυσι αγωνιζόμενος στο MT400 στο Μοντεβιδέο και στο MT400 στην Πούντα ντελ Έστε στην κατηγορία master +40 ετών, φτάνοντας στους ημιτελικούς στην τελευταία. Ένας ημιτελικός γύρος στον οποίο έφτασε και ο Φορλάν τον περασμένο Φεβρουάριο στο MT400 στο Μοντεβιδέο.

Πάθος για το τένις

Ωστόσο, ο Φορλάν παίζει το πρώτο του μεγάλο τουρνουά αυτή την εβδομάδα στο ITF World Tennis Masters Tour στο MT1000 στη Λίμα (Περού). Σε πολλά βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, ο Φορλάν φαίνεται να δείχνει τις ικανότητές του στο σερβίς.

«Ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο και αφού αποσύρθηκε στα 41 του άρχισε να παίζει τένις. Και γι' αυτό ξεκίνησα να παίζω τένις από την ηλικία των δύο ετών και μετά ξέρετε ότι αφοσιώθηκα στο ποδόσφαιρο πριν αφοσιωθώ σε αυτό το άθλημα τόσο συχνά όσο κάνω τώρα», ανέφερε ο Ντιέγκο.