Η Τζούλια Σαλνικόβα φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε για όλα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Εκανε και ποδόσφαιρο, αλλά αποφάσισε για το τένις και ήταν σωστό. Ήταν πολύ ήσυχο και ντροπαλό παιδάκι, λόγω του αθλητισμού παρέλειπε πολλά μαθήματα και οι φίλοι του που ήταν στην τάξη, δεν μπορούν να ονομαστούν φίλοι γιατί του φέρθηκαν πολύ άσχημα. Υπήρξαν δύο τρία παιδιά στην τάξη του που κάποιες φορές τον έδειραν αρκετά. Δεν ήταν εύκολο για τον Στέφανο τότε, αλλά το ξεπέρασε γιατί είχε το τένις και το μυαλό του ήταν εκεί για να πάει μπροστά. Και αυτό τον βοήθησε πάρα πολύ. Σαν μητέρα έχω κάνει το καλύτερο για τα παιδιά μου. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον.

Για τη σχέση με τον πατέρα του: «Ήταν δύσκολο καλοκαίρι. Ο Στέφανος έχει πάει πολύ καλά και είναι τώρα 26 ετών, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλα αισθήματα για το τένις. Υπήρχαν πράγματα στη ζωή του που τον αποσυντόνιζαν, όμως τον έκαναν ευτυχισμένο. Παρότι αγαπάει πολύ τον πατέρα του, είναι επαγγελματίας και καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρει άλλον προπονητή. Από το US Open 2020 είχαμε πει με τον Απόστολο να αλλάξει προπονητή ο Στέφανος, αλλά τελικά πέρασαν τέσσερα χρόνια και είχε καλά αποτελέσματα. Νομίζω ότι δεν είχαν καλή σχέση από τότε, είχαν συγκρούσεις και γι' αυτό ο Στέφανος πήρε απόφαση να αλλάξει προπονητή. Δεν το βλέπουμε σαν τραγωδία, είμαστε όλοι μαζί και είμαστε δεμένη οικογένεια. Μιλούν συνέχεια μεταξύ τους, του έκανε και μασάζ ο Απόστολος όταν δεν είχε φυσιοθεραπευτή τον Αύγουστο».

Για τα ξεσπάσματα του Στέφανου: «Είναι ένα μειονέκτημά του. Δεν τον βοηθάει καθόλου αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν παίκτες που τους βοηθάει».

Για τη σχέση του με την Μπαντόσα: «Ο Στέφανος είναι χαρούμενος και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν είναι χαρούμενος είμαι κι εγώ χαρούμενη. Όταν την πρωτοείδα (την Μπαδόσα) είπα ότι μοιάζουν στον χαρακτήρα. Τους βλέπω ερωτευμένους. Πέρασαν μια δύσκολη περίοδο όταν χώρισαν, αλλά μιλούσα εγώ μαζί της και έτσι τα ξαναβρήκαν. Δεν είναι χριστιανή ορθόδοξη η Πάουλα, οπότε μπορεί να καθυστερήσει ο γάμος!».