Δεν ξέρω πόσοι πιστεύετε στο "μάτι" αλλά ίσως να έχει πάρει το αφτί σας ότι πολλές μαγείρισσες αλλά και μάγειρες δεν θέλουν να τους "μελετήσεις" το φαγητό ή το γλυκό την ώρα που το φτιάχνουν γιατί μπορεί να "κόψει" και να χαλάσει. Για παράδειγμα όταν "αυγοκόβουν" τη σούπα ή όταν φουσκώνει το κέικ στο φούρνο. Άμα το δει καμιά "ματούκλα" που "ματιάζει" πάει η σούπα. Γίνεται σα νερό και το κέικ εκεί που φουσκώνει γίνεται πίτα. Έτσι κι ο Ολυμπιακός. Εκεί που φούσκωνε ωραία και καλά στο 1ο σετ του ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί σιγοψήνονταν και έλεγες θα βγει κάτι ωραίο, ξεφούσκωσε και το κέικ έγινε χαλβάς.
Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr