Συνήθως, πριν από τουρνουά όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι ομάδες κάνουν ό,τι μπορούν για να βελτιώσουν την ατμόσφαιρα μέσα στα αποδυτήρια. Δυστυχώς, μερικές φορές όλα πάνε αντίθετα. Αυτή είναι η κατάσταση στην περίπτωση της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών της Βραζιλίας. Ένα από τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της εθνικής έκανε κάτι άσχημο σε παίκτρια.

Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα τεράστιο σκάνδαλο ξέσπασε στο βόλεϊ της Βραζιλίας σχετικά με την εθνική ομάδα γυναικών. Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν ο έρωτας μεταξύ δύο μελών της βραζιλιάνικης ομάδας έλαβε τέλος. Ένα από τα αστέρια - η Γκάμπι - ήταν σε σχέση με τη Σίλα Κάστρο -πρώην παίκτρια του βόλεϊ και εκπρόσωπο του προπονητικού επιτελείου- για δύο χρόνια. Οι δρόμοι των κυριών χώρισαν και, όπως μετέδωσε το «CNN Brasil», προέκυψε μια άσχημη κατάσταση.

H πρώην έβριζε την παίκτρια στο Διαδίκτυο

Ο δρόμος από την αγάπη στο μίσος είναι μερικές φορές πολύ σύντομος. Η Γκάμπι το ανακάλυψε με τον δύσκολο τρόπο. Αποδεικνύεται ότι οι επιθέσεις μίσους στον αθλητή δεν ήταν τυχαίες. Πίσω τους ήταν η... 41χρονη Κάστρο. Δημοσιογράφοι από τη Βραζιλία διαπίστωσαν ότι η πρώην κοπέλα του βολεϊμπολίστα είχε δημιουργήσει έναν ψεύτικο λογαριασμό στην ιστοσελίδα «Χ» και επικεντρωνόταν αποκλειστικά στο να χτυπήσει την Γκάμπι. Το κλίμα έγινε πολύ έντονο και πάρθηκαν αποφάσεις για να τιθασευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Βραζιλία, η Σίλα Κάστρο έχει αποχωρήσει από το προπονητικό επιτελείο και δεν θα πετάξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabriela Guimaraes (@gabiguimaraes10)