Και χτύπα ξύλο, αν τυχόν εμείς χάσουμε, τότε δεύτερο φαβορί γίνεται αυτόματα η Σλοβακία. Δεν μιλάω στην τύχη για τη Βοσνία. Βλέπω απλά την πραγματικότητα. Πρώτον, έχει από το κέντρο και μπροστά πιο ποιοτικούς παικτές από τους δικούς μας. Αλλάζουν καλύτερα τη μπάλα και φαίνονται πιο ικανοί στη δημιουργία, εκεί, δηλαδή, που εμείς υστερούμε απελπιστικά. Ναι, μεν, παρουσιάζουν κενά στην άμυνά τους, αλλά οι επιθέσεις όλων των άλλων ομάδων είναι τόσο χλωμές και υποτονικές, που πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν ζημιά στους Βόσνιους. Και επιπλέον έχουν το αβαντάζ να μας υποδεχθούν τώρα στην έδρα τους, όπου εμείς θα θέλουμε μόνο τη νίκη, ενώ αυτοί θα βολεύονται ακόμα και με την ισοπαλία.

Ολο το έργο για την Εθνική μας ομάδα ήλθε τούμπα στις δύο σπάνιες ευκαιρίες που έχασαν ο Γκέκας και ο Σαλπιγγίδης. Ειδικά στην περίπτωση του βελιγκέκα, ακόμα και ο γιος μου που είναι καθηλωμένος σε αναπειρική πολυθρόνα, δεν θα το έχανε αυτό το γκολ. Με το καρότσι θα έμπαινε στα δίχτυα. Εν πάση περιπτώσει, για μια ακόμη φορά φάνηκε η μεγάλη αδυναμία που έχουμε στην ανάπτυξη και τη δημιουργία. Κι αυτήν τη φορά έχει ευθύνες και ο Σάντος. Βλέποντας ότι η ομάδα δεν μπορεί να περάσει τη μπάλα μπροστά και να απειλήσει άμεσα τους Βόσνιους, έπρεπε από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να κάνει δύο επιβεβλημένες αλλαγές. Να βγάλει τον Φορτούνη, που ναι, μεν, είναι αξιόλογο ταλέντο, αλλά δεν τελειώνει ποτέ την προσπάθειά του, και να βάλει στη θέση του τον Νίνη. Και ταυτόχρονα να βάλει στο 50΄ τον Μήτρογλου. Αυτοί οι δύο παίκτες δεν τον ξελάσπωσαν με τη Λιθουανία;

Αυτός ο Τζώλης, πως είναι δυνατόν να παίζει μπάλα και να φοράει μάλιστα τη φανέλα στον εθνόσημο; Λες και έχει καταπιεί ένα σκερπάνι, περιφέρεται άσκοπα, μέσα στο γήπεδο με ταχύτητα επιταφίου. Προσβολή του ποδοσφαίρου και της δημόσιας αιδούς. Κι αυτός ο Τοροσίδης, πως κατάντησε έτσι; Μια έντονη γριοσύνη είναι απλωμένη σε όλο του το πρόσωπο. Αντίθετα, ο Καρνέζης και ο Παπασταθόπουλος είναι στις θέσεις τους λίρα εκατό. Εχουν πάρει και οι δύο μεγάλη εξέλιξη.

Εχασε όποιος δεν είδε τον Μέσι στο 3-0 της Αργεντινής επί της Ουρουγουάη. Η απόλαυση, της απόλαυσης, ω, απόλαυση!!! Και όποιος δεν είδε τον Κοντρέρας στην ήττα της κίλης από το Εκουαδόρ, έχασε μέγα τραγελαφικό γεγονός. Επεσε μονοκόματος σαν ντυμένο ξύλο πάνω στον αντίπαλο και έκανε ένα πέναλτι, που δεν θα το έκανε ούτε ο Κωστάκης, ο Μανωλάς. Και φυσικά αποβλήθηκε.

Πηγή: Real.gr