Αναλυτικά η συνέντευξη του στον "ΣΚΑΪ":

"Στόχος μας ήταν να ολοκληρώσουμε το εμπορικό κέντρο το 2008 και είχαμε φτάσει σε συμφωνία με μεγάλη επενδυτική εταιρία του εξωτερικού, ώστε να το πουλήσουμε. Μέσα από το επιχειρηματικό σχέδιο προβλέπεται η μεταβίβαση του εμπορικού κέντρου του Βοτανικού από την εταιρία μας σε ένα όχημα ειδικού σκοπού, προκειμένου στη συνέχεια να μπορεί να χρηματοδοτηθεί ως project finance από τις τράπεζες".

Για τους 131 πολίτες, οι οποίοι προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας: "Σε αυτό το έργο επενδύσαμε πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ, αγοράσαμε τη γη, προχωρήσαμε σε ανοικοδόμηση και είχαμε ολοκληρώσει το 70% του κτίσματος, όταν έγινε η προσφυγή από 131 ευαίσθητους, περιβαλλοντολογικά, πολίτες της Αθήνας, για τους οποίους επιθυμώ να σημειώσω ότι μόνο ένας κατοικεί στην περιοχή του Βοτανικού, οι υπόλοιποι φτάνουν μέχρι και τους Θρακομακεδόνες.

Ήταν μεγάλο λάθος για την εταιρία και το μέγεθος της, που έριξε όλο το διαθέσιμο κεφάλαιο σε ένα έργο, με όλα τα προβλήματα και τα ρίσκα που είχε. Βέβαια, εάν κάποιος πρέπει να αξιολογεί ως επενδυτικό ρίσκο το νόμο του ελληνικού κράτους, που τον έχουν ψηφίσει 257 βουλευτές και αυτός ο νόμος μετά από ένα χρονικό διάστημα, με μία προσφυγή που έρχεται ένα χρόνο μετά το έργο. Προφανώς, αυτοί οι άνθρωποι για ένα χρόνο δεν είχαν πάρει είδηση το έργο...".

Ο Νίκος Ευαγγελάτος τον ρώτησε: "Εγινε μεγάλη κριτική από πολλούς αναφορικά με το νόμο περί μεταφοράς του συντελεστή δόμησης. Διότι υποστηρίζουν αρκετοί πως είναι ένας νόμος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας και αποτελεί ελληνική πατέντα".

Ο Άρης Βωβός, απάντησε: "Αυτό δεν ισχύει. Είναι μία πρακτική που εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες. Την εκμεταλλευτήκαμε, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι. Να σας πω και κάτι. Θεωρώ ότι η λογική του να μπορείς να αυξήσεις τον οικοδομικό συντελεστή ενός οικοπέδου, ειδικά όταν είναι πάνω σε βασικούς οδικούς άξονες, γιατί δεν πήγαμε να μεταφέρουμε το συντελεστή σε μία κατοικημένη περιοχή, είναι αποδεκτή. Και θα επανενεργοποιηθεί, διότι υπάρχει και σχετικά απόφαση του ΣτΕ".

Για τα συνολικά χρέη της εταιρίας του: "Οι συνολικές υποχρεώσεις της εταιρίας προς τράπεζες, πιστωτές, εργολάβους, ΙΚΑ, Δημόσιο και άλλους, αγγίζουν περίπου τα 700 εκατομμύρια ευρώ".