Ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Λαγό και τον τιμωρημένο Βαλεντίνο Βλάχο και οι απουσίες του χαλάνε την εξίσωση της... 11άδας της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανθρακικό. Ο Λίνεν δεν θέλει με τίποτα να φύγει ο Κοντοές από το κέντρο της άμυνας γιατί θεωρεί ότι έχει δύναμη, ταχύτητα, εμπειρία και γρήγορη σκέψη, που είναι τομείς στους οποίους υστερεί ο Γιάγκο! Συν τοις άλλοις θεωρεί ότι μόνο με αυτό το δίδυμο στα στόπερ μπορεί να εξουδετερωθεί ο Παπαδόπουλος του Πανθρακικού.

Έτσι στην άσκηση τακτικής την Παρασκευή δοκίμασε σχήμα στο οποίο τοποθέτησε δεξί μπακ τον Αρκούδα, στόπερ τον Κοντοέ με τον Κουτρουμπή και αριστερό μπακ έναν καθαρόαιμο αμυντικό χαφ, τον Κώστα Κοτσαρίδη. Άρχισε τις αλχημείες ο Λίνεν με λίγα λόγια.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Κορδέρο επιστρέφει δίπλα στον Φέτση στο κέντρο, στις πτέρυγες θα παίξει ο Φουρτάδο (αριστερά) με τον Φούντα (δεξιά) και μοναδικός προωθημένος ήταν ο Παυλής.

Θα του βγούνε οι αλχημείες του Λίνεν; Μέχρι τότε βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγή σχεδίων.