Αυτό είναι κάτι πολύ ξεκάθαρο για όποιον παρακολουθεί τα τεκταινόμενα τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Μελισσανίδης αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Και πλέον δεν είναι ο Μελισσανίδης του 1992, όταν προσπαθούσε να δημιουργηθεί επιχειρηματικά και παράλληλα είχε να τα βάλει με υπερδυνάμεις που λέγονταν Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης. Πλέον είναι εκείνος ο δυνατός. Και η ΑΕΚ η μεγάλη ωφελημένη από την ενασχόληση του μαζί της.

Ηδη, από το ξεκίνημα της επιστροφής του, ο Μελισσανίδης κάνει σαφές πως η ΑΕΚ θα μπει πλέον ξανά στο παιχνίδι. Και με εκείνον να κινεί τα νήματα και να κάνει όλο το παιχνίδι μέσω του ΟΠΑΠ και της σχέσης εξάρτησης που διατηρεί με το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, γίνεται σαφές πως δεν θα είναι απλός παίκτης, αλλά πρωταγωνιστής. Με την ΑΕΚ να επιχειρεί να στηθεί από την αρχή και κυρίως να το πράξει πάνω σε στέρεες και υγιείς βάσεις που δεν θα επιτρέψουν νέους κλυδωνισμούς στο μέλλον.

Γι' αυτούς τους λόγους, η επικύρωση της συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ αποτελεί είδηση πρώτης γραμμής για την ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης μπορεί να δώσει όραμα. Η ΑΕΚ μπορεί βάσιμα να προσδοκά πως το μέλλον μόνο καλύτερο θα είναι. Με την ομάδα να μπαίνει στο δικό της γήπεδο, να βγάζει δικούς της παίκτες, να αφήνει πίσω καταστάσεις που την πλήγωναν και τη μίκραιναν καθημερινά.

Πηγή: Goal