Για τη χθεσινή του παρέμβαση:
«Είπα το εύλογο ερώτημα. Τη σεβόμαστε την ΑΕΚ και την ιστορία της, προερχόμαστε από τον ίδιο χώρο. Και εμείς κάποτε είχαμε ευνοηθεί από νόμους. Η ΑΕΚ τώρα έπεσε στην τρίτη κατηγορία και της χαρίστηκαν χρέη αξίας 170 εκατομμυρίων ευρώ. Και από την άλλη πλευρά ο περιφερειάρχης Αττικής δίνει 20 εκατομμύρια ευρώ για το νέο γήπεδο. Ερχεται ο Σαββίδης και λέει ότι θέλει να δώσει το πρωτογενές χρέος και δεν του απαντάνε. Δεν ξέρω  πόσοι διείσδυσαν στην άποψη αυτή, αλλά ο Σαββίδης δίνει λύση για τον Ελληνα πολίτη γενικά. Λέει στις εφορίες να πάρουν τώρα λεφτά χωρίς προσαυξήσεις να κάνουν τη δουλειά τους. Για να μην περαστεί ότι είναι ένα σύνθημα του ΠΑΟΚ. Εγώ έτσι το παίρνω το μήνυμα».

Για το πώς έγινε ΠΑΟΚ:
«Γεννήθηκα στην Κομοτηνή και μεγάλωσα στη Μακεδονία. Στα 11 μου χρόνια έπαιρνα το τρένο και έβλεπα τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο ματς ήταν με Κούδα και Κούλη Αποστολίδη, όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. ΠΑΟΚτσή με έκανε η αγάπη μου για την ομάδα. Ανδρωθήκαμε με αυτή την ομάδα, κλάψαμε με τον Κούδα, με τις αδικίες γιατί τότε πηγαίναμε από τις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο. Είναι ιδέα ο ΠΑΟΚ, μας φέρνει όλους κοντά». 

Για τη σχέση του Σαββίδη με τον Μελισσανίδη:
«Και τώρα όταν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω. Χθες όλοι είχαν ηθική συμπαράσταση και τσατίστηκα, για αυτό πήρα το μικρόφωνο. Ο άλλος δίνει 20 εκατομμύρια και εμείς δίνουμε ηθική συμπαράσταση. Δε θίξαμε τον Μελισσανίδη. Τα λεφτά είναι του φορολογούμενου. Όταν βοηθιέται ένα σωματείο, πρέπει να βοηθιούνται και τα άλλα. Ο Ηρακλής δεν είχε ποτέ γήπεδο. Η Καλαμαριά είναι γήπεδο αυτό που έχει; Δεν τα βάζω με τον κ. Μελισσανίδη. Μιλάω για τα χρήματα του Ελληνα πολίτη και που πάνε».

Για το πώς γνωρίστηκε με τον Σαββίδη:
«Ηταν η γιορτή της Παναγίας Σουμελά, γνώρισα τον Ιβάν Σαββίδη το 2008. Ηξερα για το ενδιαφέρον του να πάρει τον ΠΑΟΚ. Στην πορεία, ήρθε στον ΠΑΟΚ, συναντηθήκαμε 2-3 φορές μαζί με κάλεσε στη σουίτα, αλλά του είπα ότι δε μπορώ να κάθομαι εκεί, θέλω να κάτσω στα τσιμέντα»

Για την άποψη του για το μεγαλομέτοχο:
«Τον εκτιμώ για αυτό που προσπαθεί να κάνει. Αν το υλοποιήσει θα τον εκτιμήσω αφάνταστα. Δε νομίζω ότι έχουν δώσει πολλοί 25 εκατομμύρια σε μια ομάδα. Εφόσον υλοποιήσει αυτό τον προγραμματισμό θα ήθελα να του πω ότι και αν του απαντήσουν, να μη φύγει. Να μείνει να κάνει περισσότερα γιατί είναι Πόντιος και ισχυρογνώμων. Εκεί που χρειάζεται να τον στηρίξω θα τον στηρίξω. Να φτιάξει την ομάδα, να πηγαίνουμε στο γήπεδο όλοι μαζί, να έχουμε 8 Ελληνες στην ενδεκάδα».

Για την πρόταση για τα χρέη:
«Εγώ δεν έχω ελπίδες ότι θα το κάνουν. Αλλά επειδή όλοι οι Ελληνες πάνε στο πρτωτογενές χρέος, τότε θα υπάρξουν έσοδα και για το κράτος. Δεν είμαι αισιόδοξος γιατί υπάρχει μια αδράνεια στα αντανακλαστικά της διοίκησης της χώρας. Υπάρχει μια απίστευτη γραφειοκρατία. Εδώ με το δήμαρχο Θέρμης μας είπε ότι έκανε χρόνο. Στη Ρωσία θα έκανε ένα μήνα. Ο άνθρωπος είπε μέχρι τα Χριστούγεννα να τελειώνουμε για το προπονητικο».

Για το αν πιστεύει πως αν δεν υλοποιηθούν τα αιτήματα του Σαββίδη θα φύγει:
«Το είπε αλλά με το ψυχογράφημα που έχω κάνει, δεν το βάζει κάτω. Το είπε ότι είναι σκληρός Πόντιους. Θα επιμείνει μέχρι να γίνει το δικό του. Ούτε μία στο εκατομμύριο δε θα αφήσει να πτωχεύσει ο ΠΑΟΚ».

Για το αν του είχε γίνει πρόταση για διοικητικό πόστο:
«Αν μου έχει γίνει η πρόταση και δεν την έχω αποδεχτεί, σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτός που κάνει την πρόταση να ανακοινώνει την απάντηση. Ποια δουλειά ξέρω; Είμαι γιατρός; Που μπορώ να δουλέψω σε μια κυβερνητική θέση; Στο Υπουργείο Υγείας. Ο καθένας είναι στο είδος του».

Για τον Γκαρσία:
«Στο χθεσινό ματς με τα χαφ που είχαμε, αν εξαιρέσω τον Λάζαρ, θα έπαιζε χειρότερα ο Γκαρσία; Η σημαία δεν πέφτει έτσι. Αν πιστεύει ο κ. Στέφενς ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ ας τον έβαζε με τη Βέροια και αν τα έκανε θάλασσα να του έλεγε ότι είναι βετεράνος. Αν θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του, δε χάθηκε ο κόσμος να παίξει 10-20 ματς. Μεθαύριο στο παιχνίδι δε μπορεί να παίξει 50-60 λεπτά; Στα σύμβολα δίνουμε τη δυνατότητα να αποχωρήσουν όμορφα. Όχι με απαξίωση».

Για την ομάδα:
«Πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια θα είμαστε ο αδιαμφισβήτητος αντίπαλος του Ολυμπιακού. Μια ομάδα δε χτίζεται από μια μέρα στην άλλη. Πιστεύω ότι τα ονόματα δε φτιάχνουν μια ομάδα, αλλά η συναντίληψη που υπάρχει μέσα στην ομάδα. Θέλει να ανέβει η μεταξύ τους συνεννόηση. Όταν φτάσεις να έχεις ομαδικότητα, τότε θα πάρεις πρωταθλήματα. Εκεί θέλει δουλειά 2-3 χρόνια και εκεί έχουμε τον Στέφενς –που εκτός της κριτικής για τον Πάμπλο- είναι προπονηταράς. Ο ΠΑΟΚ μπορεί με τα ελληνικά δεδομένα να γίνει μια Αρσεναλ εφόσον οργανωθεί σωστά».