Βεβαίως η παρουσίαση αυτή αφορά μόνο το Δημοτικό συμβούλιο προς το παρόν, ωστόσο τις επόμενες ημέρες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημη παρουσίαση του γηπέδου στον κόσμο αλλά και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (23/9) υπήρξε συνάντηση στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Πειραιά, παρουσία τόσο της Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχίας Αποστολάκη, όσο και ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσού που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό του νέου «σπιτιού» της Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, αλλά και συνεργάτες του κ. Κυρατσού από την «Dimand SA».

Επίσης, πλην της Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας παρέστησαν και οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι της πόλης, Γιώργος Καραβίας, Νίκος Παπανικολάου, Αδαμάντιος Παϊδας και Μαρία Χατζηδάκη.

Ετσι οι εμπλεκόμενες πλευρές ανέλυσαν τα δεδομένα και συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ώστε να ενημερωθούν άπαντες και να λυθούν τυχόν απορίες ή προβλήματα υπάρχουν. Μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε ήδη στους παρευρισκόμενους μια πρώτη παρουσίαση των σχεδίων.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το θέμα του γηπέδου προχωράει με γοργούς ρυθμούς και αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε η μπουλντόζες αναμένεται να μπουν στις αρχές του νέου έτους.

Πηγή: sentragoal.gr