Οι παλιές καραβάνες της Εθνικής φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν από φανέλες, αφού έχουν εμπειρίες από ένα σωρό δύσκολες αποστολές. Κι έτσι στις μεταξύ τους κουβέντες φαίνεται οι περισσότεροι να διαλέγουν …Γαλλία! Το βαρύτερο όνομα από τις πιθανές αντιπάλους, αφού έχει κατακτήσει και Μουντιάλ και Euro.

Φυσικά, όλοι οι διεθνείς ξέρουν ότι οι Γάλλοι έχουν πολλούς αξιόλογους παίκτες, όμως θα έχουν και το άγχος του φαβορί. Κάτι που αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της Eθνικής μας, αφού τα καταφέρνει περίφημα σε τέτοιες καταστάσεις. Το έχει αποδείξει κι επί Ρεχάγκελ κι επί Σάντος ότι ατσαλώνεται αν είναι αουτσάιντερ.

Οι πιο πιτσιρικάδες που είναι πιο νέοι κι ενθουσιώδεις μάλλον ψηφίζουν σε μεγαλύτερο ποσοστό Ισλανδία, σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα.

Εκεί που φαίνεται να συμφωνούν οι περισσότεροι παλιοί και νέοι της εθνικής είναι στην Ρουμανία που θεωρείται μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα, άρα κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει απ’ αυτήν. Όσο για την Σουηδία θεωρείται έτσι κι αλλιώς (ίσως και ο πιο) δύσκολος αντίπαλος.