Η θέση κάτω από τα δοκάρια είναι «ρεζερβέ» από τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν παίζει στη Γρανάδα, τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Σάντος.

Στην άμυνα, τρεις από τους τέσσερις φαίνεται να είναι γνωστοί. Ο Παπασταθόπουλος θα είναι σίγουρα ο ένας εκ των δυο στόπερ με τον Σιόβα να ΄χει για κάποιους προβάδισμα έναντι του Μανωλά για να αποτελέσει το alter ego του «Πάπα» στο κέντρο άμυνας. Δεξιά θα παίξει ο Τοροσίδης, ενώ αριστερά θα είναι, πιθανότατα, ο Χολέμπας.

Στο κέντρο, ο «Κάτσουρ» θα είναι ο αμυντικός χαφ στο ανάποδο τρίγωνο με τους Μανιάτη και Καραγκούνη να ΄χουν τον πρώτο λόγο για τις δυο θέσεις των εσωτερικών χαφ. Βέβαια, στη θέση του «Κάρα» παίζει και το όνομα του Τζιόλη, ενώ θα υπάρχει τροποποίηση σχήματος, αν και εφόσον ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να κάνει τη σούπερ έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Σάμαρη.

Τέλος, στην επίθεση οι Σαλπιγγίδης και Σαμαράς θα κινούνται στο δεξί και αριστερό «φτερό» της επίθεσης αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή έχει σαφέστατο προβάδισμα ο Μήτρογλου έναντι του Φάνη Γκέκα.