Το βίντεο που ανέβασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με τους πανηγυρισμούς των διεθνών στο πούλμαν της Εθνικής το έχετε παρακολουθήσει πρώτοι στον sportdog από τις 3 τα ξημερώματα.

Πλέον, το συγκεκριμένο βιντεάκι παίζει στα περισσότερα Μέσα στο διαδίκτυο ως πρώτο θέμα, αφού απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο το εορταστικό και οικογενειακό κλίμα στην Εθνική ομάδα, μετά το μεγάλο θρίαμβο επί της Ρουμανίας και την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.  

Ωστόσο, λίγοι έχουν παρατηρήσει το "πείραγμα" που κάνει μέσα στο γλέντι των διεθνών ο Δημήτρης Σιόβας στον Στέφανο Καπίνο για τον Κώστα Μήτρογλου! Είναι η στιγμή που όλο το πούλμαν αποθεώνει το στράικερ του Ολυμπιακού με το γνωστό "πιστολέρο, οέ, οέ, οέ", όταν ο Σιόβας αρπάζει την ευκαιρία να κάνει λίγη καζούρα, με καλή διάθεση πάντα, στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού!

Μόλις τελειώνει το σύνθημα, ο αμυντικός των ερυθρολεύκων γυρνάει και λέει με σκοπό να ...πειράξει, φυσικά, τον νεαρό πορτιέρο των πράσινων: "Ρε Καπίνο, τι πιστολέρο, ρε;"! 

Προσέξτε το στιγμιότυπο με την πλάκα του Σιόβα στον Καπίνο μετά το 1:20 του βίντεο κάνοντας "κλικ" εδώ!