Ο Πάρντο αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και για τις ανάγκες μίας φωτογράφισης στην Κύπρο, μπήκε στην κουζίνα μαζί με δύο άλλους αθλητές και μαγείρεψε!

Έδειξε, μάλιστα, ότι είναι το ίδιο καλός στη μαγερική όπως και στο γήπεδο, ενώ έδωσε και συμβουλές για να φτιάξετε μία καλή παέγια: "Σε κάποιους στην Ισπανία αρέσει να… πιάνει λίγο από κάτω η παέγια, να καβουρδίζεται.

Αυτό επιτυγχάνεται, όταν δεν την ανακατεύεις και την αφήνεις να ψηθεί μόνη της, σε χαμηλή φωτιά"!

Δείτε και το βίντεο: