Ο Ορέστης Καρνέζης, που δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε μέχρι στιγμής στη Γρανάδα. Ο Έλληνας άσος έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού στην ισπανική ομάδα από την Ουντινέζε και παρότι είχε γραφτεί ότι θα έφευγε στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, τελικά αποφάσισε να συνεχίσει στην Ισπανία.

Ο λόγος; Έτσι όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, η Γρανάδα δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Παράλληλα δεν διεκδικεί κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που επιτρέπει στον Λούκας Αλκάραθ (άλλοτε τεχνικό του Άρη), να πραγματοποιήσει ροτέισον μέσα στο επόμενο διάστημα.

Φυσικά και στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Καρνέζη να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του στο καλύτερο σημείο της σεζόν. Ο Σάντος θεωρεί ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο πλέον κατάλληλος για τη θέση του βασικού στα γήπεδα της Βραζιλίας και μαζί με τα φιλικά που θα δώσει η Εθνική (συν τους αγώνες που, λογικά, θα παίξει με τη Γρανάδα ο Ορέστης), o Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι μπορεί να βρει ιδανική φόρμα, προκειμένου να έχει φανέλα βασικού το ερχόμενο καλοκαίρι...