Facebook Pixel «Ήμουν σίγουρος για την επιτυχία του Αναστασίου»
| 2014-03-21 22:43:00

«Ήμουν σίγουρος για την επιτυχία του Αναστασίου»

«Ήμουν σίγουρος για την επιτυχία του Αναστασίου»

Ο επιθετικός του Απόλλωνα, Αντώνης Πετρόπουλος, τόνισε ότι ο Απόλλων θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό απ' το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς ο αντίπαλος είναι αρκετά επικίνδυνος επιθετικά.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα κομβικό σημείο και ο Παναθηναϊκός τελευταία δείχνει καλό πρόσωπο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλά οργανωμένοι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γνωρίζοντας ότι είναι φυσικά δύσκολο».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες, ειδικά οι επιθετικοί του, σκοράρουν αρκετά. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να σκοράρουμε εάν μας δοθεί η ευκαιρία».

Για τον Γιάννη Αναστασίου: «Ήμασταν συνεργάτες και ήμουν σίγουρος για την επιτυχία του στον Παναθηναϊκό. Ξέρει την ψυχολογία του παίκτη και έχει πολλά να δώσει. Έχει δείξει κάποια στοιχεία αλλά έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στον Παναθηναϊκό».

Για το αν μπορεί να πάρει κάτι θετικό ο Απόλλων: «Όλα τα ματς προσπαθούμε να τα χτυπήσουμε. Είναι ένα σημαντικό ματς, πρέπει να κάνουμε κάποιες νίκες και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags